[ONCE]TWICE討論區(10) 寶礦力30週年代言人

1001 回覆
63 Like 18 Dislike
以前覺得追韓星個d正on9
自從有fd介紹左twice之后
我就痴撚左缐

而家已經死而無憾

我同你差不多,以前咩歌都聽下,但從來唔會鍾意任何明星同留意佢地,但係twice 既出現改變左我!佢地真係好true 好pure ! 又靚d歌又正
我就痴撚左缐

而家已經死而無憾

個fanmeeting氣氛好好
我就痴撚左缐

而家已經死而無憾

我同你差不多,以前咩歌都聽下,但從來唔會鍾意任何明星同留意佢地,但係twice 既出現改變左我!佢地真係好true 好pure ! 又靚d歌又正

我都係,自從入咗呢個旋轉門之後就出唔返黎,

你去左?
我就痴撚左缐

而家已經死而無憾

我都係,自從入咗呢個旋轉門之後就出唔返黎,

我都係 日日點都要睇下佢地先訓到
我係Youtube碌到子瑜去日本條片就入左坑

你去左?

唔係 我見到ig有人放 (好似係)

Poster我無多了

咁有冇卡換

要番屋企睇睇

你去左?

去左
韓仔好有氣薰

你去左?

去左
韓仔好有氣薰

好想一齊瘋狂叫
不過唔識叫

巴打你幾時去 會唔會撞過你

朝早930到

咁岩

相認post?
其實twice代言隻game係點down?
Sry for問左好多次
其實twice代言隻game係點down?
Sry for問左好多次

Apple 咪轉region downa
Android 咪開韓ac down

你去左?

去左
韓仔好有氣薰

佢地多唔多女fans?

去左
韓仔好有氣薰

佢地多唔多女fans?

多日本妹

去左
韓仔好有氣薰

佢地多唔多女fans?

多日本妹

日本妹唔需要多
三個就夠

去左
韓仔好有氣薰

佢地多唔多女fans?

多日本妹

無韓妹fans?

佢地多唔多女fans?

多日本妹

無韓妹fans?

企我果邊少,好多巨人

多日本妹

無韓妹fans?

企我果邊少,好多巨人

唔知點解覺得係其他地方既女fans多過韓國 我都係女同事同女性朋友介紹twice比我知

多日本妹

無韓妹fans?

企我果邊少,好多巨人

唔知點解覺得係其他地方既女fans多過韓國 我都係女同事同女性朋友介紹twice比我知

我識twice都係因為女性朋友

多日本妹

無韓妹fans?

其實都多 twice算係多女飯既女團

係 好少聽到啲女仔話唔鍾意佢地 佢地演唱會都好似幾多女飯會去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞