[ONCE]TWICE討論區(10) 寶礦力30週年代言人

1001 回覆
63 Like 18 Dislike

lost time訓左覺果個妹妹
琴日發夢夢到子瑜 個夢好sweet
不過醒左之後果種落差感好大

btw 最愛係nayeon

我成日都發夢見哂9個

記住買super event dvd

有冇巴打想換or放卡呀
今日買完專輯抽唔到自己想要既卡

巴打有咩?

這段時間內,為人氣歌謠MC定延應援的ONCE們 真心地感謝你們。每個周日和ONCE們在一起的時間都將不會忘記!謝謝你們!

TWICE的第一個Vapp就像昨天才發生的事,今天便在@Vliveofficial 收到了如此甚大的獎項!都是托ONCE們的福啊。謝謝你們!忽然想起第一個Vapp是舞蹈練習室影片。今年也和TWICE的Vapp一起哦

即使天氣寒冷,也和TWICE一起的2000名ONCE們!ONCE們大聲的歡呼聲就快震飛公演場了,真的很浩大!無論如何,永遠都在給予TWICE力量 謝謝你們! ONCE IS THE PERFECT TEAM

cr.TWICE 中文個站

真心發覺佢地著呢d型d既風格既衫仲好睇,尤其係藍黑或紅黑手
做乜個post去得慢左咁多

出灑去玩

你知"灑"係讀"耍"唔係"曬"架可?

你唔講我都無咩留意!平時打慣左!要更正返先得

好屈機呀

賢賢唔再𡃁妹了

呢個小妹妹完勝超人回來了果幾個咸濕仔

好屈機呀

sana na na na na na

幾似樣
有冇巴打想換or放卡呀

巴打有咩?

cheer up就抽到普通卡定廷,特別卡彩瑛

TT就普通卡sana,閃卡定廷

另外會唔會有巴打有多張cheer up海報放比小第

一定買

一定買

我會提你

好屈機呀

犯規
琴日發夢夢到子瑜 個夢好sweet
不過醒左之後果種落差感好大

btw 最愛係nayeon

不如大家分享發過咩Twice既夢同埋內容
我先,
應該係咩唔知Dfan meet之後既,係停車場到見到佢地。本來想問子瑜可唔可以合照既,但因為太多人。子瑜拉左我去佢地部7人車入面影相,之後鬧鐘嘈醒左
有冇巴打想換or放卡呀

巴打有咩?

Poster我無多了

幾似樣

細路女通常都係眼大大咁既樣,大個左就會唔同曬,如果大個左都咁既樣就屈機啦!

好屈機呀

犯規

點解可以個個都咁正?

巴打有咩?

Poster我無多了

咁有冇卡換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞