[ONCE]TWICE討論區(10) 寶礦力30週年代言人

1001 回覆
63 Like 18 Dislike

係邊到搶

vapp

求教學

好似冇哂了

咩都係錢頂唔住啦

原來有得搶FREE TRIAL
28蚊 1個月 頂得順

即刻有post

其實不嬲都唔差 佢側面都幾世界級
同埋個頭唔做MK Highlight之後個人即刻昇華左

呢隻紅色同套衫令佢感覺成熟左

係 真係唔好再mk highlight 我覺得公司可以比多啲成熟性感既衫 唔使再行咁多可愛路線可能仲好

成熟好啦!千其唔好性感!頂曬攏熱褲露下膊算!佢地雖然駕馭到但唔需要行呢條路

어제 팬미팅 즐겁게 할 수 있게 해주셔서 너무 감사합니다! 이 예쁜 랍스타 보자마자 사진을 찍었어요. 그리고 원스가 주신 서포트 🍓🍚🍰🍦🍫🍹🍤감사합니다👍👍👍 昨天粉絲會讓我們可以這麼開心真的很感謝!ㄧ看到這隻龍蝦就拍了照片哈哈 還有ONCE给的美食🍓🍚🍰🍦🍫🍹🍤謝謝你們👍👍👍#ONCE#TWICE#짱짱짱

自帶翻譯的子瑜

再唔打下中文就黎連母語都唔識講

子瑜真係好索

其實不嬲都唔差 佢側面都幾世界級
同埋個頭唔做MK Highlight之後個人即刻昇華左

呢隻紅色同套衫令佢感覺成熟左

係 真係唔好再mk highlight 我覺得公司可以比多啲成熟性感既衫 唔使再行咁多可愛路線可能仲好

我鐘意賢賢mk highlight多d
好qq 但cheer up cb一次玩晒彩虹色
冇咩款色再玩到

即刻有post

其實有乜特別?

即刻有post

其實有乜特別?

啲post要有channel plus membership先睇到
有神快拜
新飯留名,一直都對女團冇乜感覺,但唔知點解俾twice 吸引住
畫咗幅mina

畫得好靚

同你一樣 都只係俾twice吸引 以前睇啲女團第一眼都差不多樣 所以都無咩興趣睇落去 但第一眼見twice 就已經覺得唔同 個個唔同特色咁 多左興趣睇多啲佢地既野 而家已經迷到傻左

三歲

即刻有post

其實有乜特別?

啲post要有channel plus membership先睇到

但係啲post同普通vlive有咩唔同?
係IG啲frd定點?
新飯留名,一直都對女團冇乜感覺,但唔知點解俾twice 吸引住
畫咗幅mina

畫得好靚

同你一樣 都只係俾twice吸引 以前睇啲女團第一眼都差不多樣 所以都無咩興趣睇落去 但第一眼見twice 就已經覺得唔同 個個唔同特色咁 多左興趣睇多啲佢地既野 而家已經迷到傻左

大神
Btw 我直情係因為Twice先留意kpop

其實有乜特別?

係IG啲frd定點?

我見到有人話好似 可以同佢地傾計
28蚊個月真係唔貴 放工即刻衝

係IG啲frd定點?

28蚊 算係咁啦
畫咗幅mina

拜神順便推post

係IG啲frd定點?

唔識韓文 喊出嚟
畫咗幅mina

拜神順便推post

好靚

係IG啲frd定點?

唔識韓文 喊出嚟

唔識好似買黎冇咩用咁
三歲話車牌好難考
話spoiler 俾人鬧,以後唔spoiler
依家拍緊CF
三歲話車牌好難考
話spoiler 俾人鬧,以後唔spoiler
依家拍緊CF

佢好似之前衰過

咩係spoiler?

唔識韓文 喊出嚟

唔識好似買黎冇咩用咁

好似話留英文 佢地都會用英文同你講返thank you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞