[ONCE]TWICE討論區(10) 寶礦力30週年代言人

1001 回覆
63 Like 18 Dislike

唔知點解聽親next page去到湖湖護嗚壺護果度就會有佢地lane1專輯相D郊野畫面 好清新 好fresh

Next page 真係好正
我自己好鐘意但唔知點解
Momo 果part

Momo 唱like ohh ahh 頭個句好正!以後多d咁唱就好

Pony tail
next page

唔知點解聽親next page去到湖湖護嗚壺護果度就會有佢地lane1專輯相D郊野畫面 好清新 好fresh

1 to 10 名井南把聲世界級

等到 Mina 再出 solo project

1 to 10 mina 把聲

1 to 10 名井南把聲世界級

J死
1 to 10真係好好聽
志效就生日

可愛水瓶寶寶 唔知有冇直播慶祝佢生日
志效就生日

可愛水瓶寶寶 唔知有冇直播慶祝佢生日

J死

試下唔好j我南把聲

J死

試下唔好j我南把聲

Mina 把聲好好聽,唔唱歌就咁講野都j死
有冇人會去韓國睇演唱會??求照應
我愛彩瑛彩瑛愛我

聽講港飯至少40人
今日係咪跳jellyjelly同troublemaker

聽講港飯至少40人

有冇識人?自己一個人去有D ON99

telegram : biscuit38
求照應

聽講港飯至少40人

到底佢地香港有幾多fans?

聽講港飯至少40人

到底佢地香港有幾多fans?

有冇幾千?
唔知 鳩估

聽講港飯至少40人

我買左機票,等聽日搶飛

聽講港飯至少40人

我買左機票,等聽日搶飛

telegram ID: JAMES_WONG
加我

我買左機票,等聽日搶飛

好一招破釜沉舟

都搵左淘寶韓國票務,希望可以買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞