[ONCE]TWICE討論區(10) 寶礦力30週年代言人

1001 回覆
63 Like 18 Dislike
屌你阿JYP
多多腎都唔夠用
lost time可唔可以一次過出哂 成日係度吊人癮
[INFO] TWICE will release special TWICECoaster Lane 1 album with additional new songs in late February
http://naver.me/FJZY6tjC

屌你JYP
又要買碟

買買買

又有得洗錢

買買買
lost time可唔可以一次過出哂 成日係度吊人癮

Oppa隻犯規手
腎? 一早冇咗啦
新飯留名

買買買

又有得洗錢

買買買

算啦
點都要買啦 差在買幾多
有人推測新歌會唔會係同Alice in the wonderland有關
同con名twiceland有聯系
最近有次v 佢地叫豆做alice,之後好似意識到唔爆得出黎

聯繫
新碟會唔會有團購?雖則係到屌JYP,但鬼叫佢係twice,點都會買,第二隊睬佢有味
一輯: 無法分類
二輯: 幻想俾人追同自己好靚既自戀歌
三輯: 暗戀人既歌

一輯:收兵歌

我同friend講笑會話twice啲歌都係臭閪歌
一輯: 無法分類
二輯: 幻想俾人追同自己好靚既自戀歌
三輯: 暗戀人既歌

一輯:收兵歌

我同friend講笑會話twice啲歌都係臭閪歌

少女心事
原來韓國4,5月大選
所以正式cb應該最快都6月
2月特別專可能為左維持熱度賺更多錢

btw特別專會唔會又有得抽卡
新飯留名
好想去韓國睇con
新飯留名
好想去韓國睇con

新飯定腎飯?
新飯留名
好想去韓國睇con

Hello 賢賢飯
係咪得我最鐘意第三輯既歌
第三輯真係首首都好鐘意 由期next page/pit a pat/ponytail
覺得第3輯既歌同twice形象好match 係聽到一種歡樂既感覺

舊歌反而靜係鐘意i think i'm crazy
第三輯真係首首都好鐘意 由期next page/pit a pat/ponytail
覺得第3輯既歌同twice形象好match 係聽到一種歡樂既感覺

Jelly jelly

第三輯的確好多好聽

Jelly jelly

3輯最正
新飯留名
好想去韓國睇con

新飯定腎飯?

咩係腎飯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞