[ONCE]TWICE討論區(10) 寶礦力30週年代言人

1001 回覆
63 Like 18 Dislike

邊個咁大膽笑我南
係咪話up10tion模仿mina上年個失誤動作??
個人覺得佢地只係自己圍內玩多d,,,冇特別話模仿Mina.

另外希望once們積下口德

痴撚線 企係once 角度 緊係覺得不受尊重
而提出抗議 好正常 我點知你圍內玩定有心
依家係你自己比人影到有咁既行為

咁樣就要積下口德???

咁我都可以叫somi 飯積下口德?

咁樣就要積下口德???

係咪twice自己圍內玩跳舞果陣仆街都要比人罵??
係咪得mina一個失誤先??利申我唔知,亦都覺得呢到有d once唔知就罵左先

新飯留名

食花生
反正唔係twice錯
https://www.youtube.com/watch?v=tIUN5_VptBQ

唔知有無人Po過,啲應援聲好正

btw 6人BTS同8人TWICE
lm

咁樣就要積下口德???

唔係!罵吓梗係可以,嬲好正常!但去到叫人散band 個d咁嚴重就唔好啦!積下口德既意思其實係咁!
各位唔好嘈啦!

上一個post好少留名

我紗夏☺
有冇once諗住17號去睇twiceland 然後18號返😂第一次去睇想揾個partner

有,但買左16號飛

唔係20先開售?
放工留名
新po留名
up10tion咁多大鑊野睇黎好快 雖然未知單野真定假但係都好大影響下
up10tion咁多大鑊野睇黎好快 雖然未知單野真定假但係都好大影響下

其實佢地本身都得罪ioi同mamamoo粉

I.O.I單野有睇 但係mamamoo都有得罪過 求details
up10段片好似話係上年既
有人剪埋一齊放出黎
呢家難分真與假
韓粉好似吵緊

就係上年先更嬲
Mina失誤喊哂 佢地仲攞嚟玩
唔好講有冇針對嚟玩 但咁大個人仲唔知咩應該做唔應該做咩

I.O.I單野有睇 但係mamamoo都有得罪過 求details

轉:
up10tion這次回歸的某一首歌(我也不記得,也不想記)
抄襲MAMAMOO寫給粉絲的歌『놓지않을게』
裡面的歌詞
除了歌詞,還用了MAMAMOO跟粉絲的約定
『놓지않을게』絕不放手,把這五個字放在當他們手幅裡!!!

在韓國的腦粉還嗆MAMAMOO
看了就生氣!!

不過MAMAMOO的粉絲比較理性,沒有跟那些小妹妹吵,事情就不了了知!!

呢隊野睇黎命不久矣 請珍惜up10tion
留名

轉:
up10tion這次回歸的某一首歌(我也不記得,也不想記)
抄襲MAMAMOO寫給粉絲的歌『놓지않을게』
裡面的歌詞
除了歌詞,還用了MAMAMOO跟粉絲的約定
『놓지않을게』絕不放手,把這五個字放在當他們手幅裡!!!

在韓國的腦粉還嗆MAMAMOO
看了就生氣!!

不過MAMAMOO的粉絲比較理性,沒有跟那些小妹妹吵,事情就不了了知!!

呢隊野睇黎命不久矣 請珍惜up10tion

用得罪人黎搶注目
太可憐了吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞