[ONCE]TWICE討論區(10) 寶礦力30週年代言人

1001 回覆
63 Like 18 Dislike
天然呆瑜講謝言成日都講到咁搞笑

日本line每次都超快速講哂

子瑜既魅力之一
姐姐們們

各位手足!最緊要唔好提其他團,尤其佢口中講個兩團

果兩團都同twice咁frd 提下都無壞既 係有啲人中意比較姐
喂入黎推兩推就潛水啊?黎,快啲入黎幫手推post啦
你係公海玩發UP瘋就可以唔撚理你
玩完入黎挑機都ON99
拎獎你話事架?TWICE話事架?
憑投票證明係大多數人認同佢地值得拎丫
唔撚鋸就去投訴大會啦,入黎發癲都ON撚9

唔好嘈啦
一入黎就極速推

Sana rap
子瑜 狂食螺絲

子瑜成日 err 真的非常感謝xxxx

不過我都明
喺韓國耐咗講翻母語係會1999
我成日都唔知自己講咩

子瑜既魅力之一
姐姐們們

哥哥姐姐們們
好想恥笑,但係太可愛啦
一入黎就極速推

twice 打手

Sana rap
子瑜 狂食螺絲

子瑜成日 err 真的非常感謝xxxx

核心三句:
真的非常感謝
我們會更加努力
請多多愛我們

重有
非常感謝頒一個這麼棒的獎給我們
各位手足!最緊要唔好提其他團,尤其佢口中講個兩團

果兩團都同twice咁frd 提下都無壞既 係有啲人中意比較姐

講真,個兩團都係自己fd ,唔關d飯事,事實上佢地對twice 都係........上網睇評論你會一清二楚!同埋都唔好幫人間接宣傳啦!我地理返twice 算啦!twice 先係我地既愛

最後都無wink到
首爾歌謠大賞段LIVE我接受唔到

係零碎左啲嘅

9mb

9mb

sana講日文快到唔抖氣

9mb

我個心臟已經頂唔緊啦

9mb

我個心臟已經頂唔緊啦

電力120%

係零碎左啲嘅

個PERFORMANCE我OK
係段聲
明明個LOOK好好睇
D歌CUT到咁不如唱少2首好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞