[ONCE]TWICE討論區(10) 寶礦力30週年代言人

1001 回覆
63 Like 18 Dislike
up10tion咁多大鑊野睇黎好快 雖然未知單野真定假但係都好大影響下

其實佢地本身都得罪ioi同mamamoo粉

I.O.I單野有睇 但係mamamoo都有得罪過 求details

轉:
up10tion這次回歸的某一首歌(我也不記得,也不想記)
抄襲MAMAMOO寫給粉絲的歌『놓지않을게』
裡面的歌詞
除了歌詞,還用了MAMAMOO跟粉絲的約定
『놓지않을게』絕不放手,把這五個字放在當他們手幅裡!!!

在韓國的腦粉還嗆MAMAMOO
看了就生氣!!

不過MAMAMOO的粉絲比較理性,沒有跟那些小妹妹吵,事情就不了了知!!

呢隊野睇黎命不久矣 請珍惜up10tion

btw唔好理佢地了

最重要係mina今次得到努力回報 完美完成比賽

mina醬搽冷打
留名
留名
CHEER UP
* SONG OF THE YEAR

TWICE
* BEST FEMALE ARTIST/GROUP

2016 8th ANNUAL
PHILIPPINE KPOP CONVENTION

SPECIAL THANKS TO ONCE♡

CHEER UP
* SONG OF THE YEAR

TWICE
* BEST FEMALE ARTIST/GROUP

2016 8th ANNUAL
PHILIPPINE KPOP CONVENTION

SPECIAL THANKS TO ONCE♡

粗卡

鎮POST圖s留名

劉大神今集RM做左"囉mu hea 囉mu hea"
又幫手宣傳twice

yoda要幫返yoda
新post留名

成日抽oppa

三歲好煩好可愛

寶礦力有冇高清圖?想做wallpaper

啲便當好似幾正

sheshe團
寶礦力有冇高清圖?想做wallpaper

我果張都濛濛地,不過是旦啦

sheshe團

Yeri好似都係同校
99line
依幾個月返工好忙冇咩點追 有冇咩twice綜藝或者電台show好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞