[ONCE]TWICE討論區(10) 寶礦力30週年代言人

1001 回覆
63 Like 18 Dislike
琴日發夢夢到子瑜 個夢好sweet
不過醒左之後果種落差感好大

btw 最愛係nayeon

不如大家分享發過咩Twice既夢同埋內容
我先,
應該係咩唔知Dfan meet之後既,係停車場到見到佢地。本來想問子瑜可唔可以合照既,但因為太多人。子瑜拉左我去佢地部7人車入面影相,之後鬧鐘嘈醒左

定延係我表姐 食飯
依個fan meeting 好似係史上最上最奇怪(好似係

Btw 名井南講錯nei變"係"真係好可愛

點奇怪

好屈機呀

再推
點解要搵個心遮住
點解要搵個心遮住

應該係Sana fancam 來

Btw 唯飯我頂你個肺
點解要搵個心遮住

應該係Sana fancam 來

Btw 唯飯我頂你個肺

應該係賢賢表情冇咁好睇啫
咁影主體好靚嗰陣後面未必都好
保護返其他成員啫

어제 팬미팅 즐겁게 할 수 있게 해주셔서 너무 감사합니다! 이 예쁜 랍스타 보자마자 사진을 찍었어요. 그리고 원스가 주신 서포트 🍓🍚🍰🍦🍫🍹🍤감사합니다👍👍👍 昨天粉絲會讓我們可以這麼開心真的很感謝!ㄧ看到這隻龍蝦就拍了照片哈哈 還有ONCE给的美食🍓🍚🍰🍦🍫🍹🍤謝謝你們👍👍👍#ONCE#TWICE#짱짱짱

自帶翻譯的子瑜

어제 팬미팅 즐겁게 할 수 있게 해주셔서 너무 감사합니다! 이 예쁜 랍스타 보자마자 사진을 찍었어요. 그리고 원스가 주신 서포트 🍓🍚🍰🍦🍫🍹🍤감사합니다👍👍👍 昨天粉絲會讓我們可以這麼開心真的很感謝!ㄧ看到這隻龍蝦就拍了照片哈哈 還有ONCE给的美食🍓🍚🍰🍦🍫🍹🍤謝謝你們👍👍👍#ONCE#TWICE#짱짱짱

自帶翻譯的子瑜

再唔打下中文就黎連母語都唔識講

cheer up就抽到普通卡定廷,特別卡彩瑛

TT就普通卡sana,閃卡定廷

另外會唔會有巴打有多張cheer up海報放比小第

Poster我無多了

咁有冇卡換

聖誕版卡淨係想要Mina

btw 最愛係nayeon

不如大家分享發過咩Twice既夢同埋內容
我先,
應該係咩唔知Dfan meet之後既,係停車場到見到佢地。本來想問子瑜可唔可以合照既,但因為太多人。子瑜拉左我去佢地部7人車入面影相,之後鬧鐘嘈醒左

定延係我表姐 食飯

發夢喺街見到俞姐妹,俾俞定延摸頭

我頂! 唔好咁望住我得唔得呀!叫人點頂

賢賢唔再𡃁妹了

佢好似成年後靚左咁

賢賢唔再𡃁妹了

佢好似成年後靚左咁

其實不嬲都唔差 佢側面都幾世界級
同埋個頭唔做MK Highlight之後個人即刻昇華左

賢賢唔再𡃁妹了

佢好似成年後靚左咁

呢隻紅色同套衫令佢感覺成熟左

cheer up就抽到普通卡定廷,特別卡彩瑛

TT就普通卡sana,閃卡定廷

另外會唔會有巴打有多張cheer up海報放比小第

Poster我無多了

咁有冇卡換

佢好似成年後靚左咁

係 真係唔好再mk highlight 我覺得公司可以比多啲成熟性感既衫 唔使再行咁多可愛路線可能仲好

係 真係唔好再mk highlight 我覺得公司可以比多啲成熟性感既衫 唔使再行咁多可愛路線可能仲好

依家成左年 應該會開始行成熟風掛
近排見佢都係着啲黑色衫多
大家搶到免費vlive channel plus未

係邊到搶

係邊到搶

vapp

係邊到搶

vapp

求教學

係邊到搶

vapp

求教學

好似冇哂了

係邊到搶

vapp

求教學

好似冇哂了

咩都係錢頂唔住啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞