Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 20 ) Note "9" 制霸天下 !!!

1001 回覆
20 Like 17 Dislike
我都未拎到
依家入手s9+是否不智
係咪應該等s10
要係八達通官方app新增返張八達通, 之後係入面有個通知 會有alert 不過冇咁快
利申 打左上cs問
想問各位爸打 如果水貨機 應該點更新?

軟件更新果度 search 唔到
睇你等唔等到

應該要半年?
我唔係急住換機嘅
好多人話s8同s9分別唔大,唔知s10會唔會有咩大突破呢
依家用緊iphone8有啲想轉會玩下
宜家有咩ad block可以用?
好似話真正full scren
如果真係咁大改嘅話
回歸現實,價錢會係點
咁個聽筒位點搞…唔係好想佢用大陸嗰啲咩骨傳遞,好似話效果好一般
今日出咗部s9,有冇小功能同慳電方法必做
想問下而家點出Note 9 128GB最抵? 諗住轉埋台
豐澤, 百老匯 $7698
-------------------------------------------------------------------------------
數碼通出機上台: 0 機價, $518月費 / 6GB, 簽24個月.
即係 ($518 x 24個月 - 7698機價) / 24個月 = 即係每個月$197.25 有6 GB
197.25 / 6GB = 每GB $32.9

數碼通齋上台 : $158 有 5GB . $158/ 5 = 每GB $31.6

出機上台仲貴過就咁買部機上台
-------------------------------------------------------------------------------
想問下邊道出Note9 128GB好?
唔係好明
其實我都唔係好明 好似話成個mon會發聲,但會搞到企你隔離啲人聽到你傾啲咩
指紋我知應該會係mon入面

但聲理論上應該唔會掛

冇左3.5?
入左手note 9 但sabs用apk editor pro 改完package name 就install唔到 有冇咩解決辦法?
其實洗完你會點做?

我每日都只係用濕紙巾

未試過用水沖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞