Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 20 ) Note "9" 制霸天下 !!!

1001 回覆
20 Like 17 Dislike
買斷既卡做唔到
想問下 s8 新 firmware update 有 AR Emoji
但係 camera app 冇 AR Emoji mode。。。
只可以用 AR stickers?
係咪唔可以好似 s9 個 camera app 咁用 AR Emoji 錄影?
想出note 9
但見粒電又開始有新聞同都好似都幾多人有曝光問題
想問下到底出S9 plus好定 note 9
原本用開S8 plus覺得幾好用 但note 9今次支筆又幾吸引我
同想問下有無巴打知note 9有無邊度有惠優
#metoo
粒電又開始有所謂新聞,我冇睇錯好似黎黎去去都係同一單,用唔同方式重新演繹同一個標題
仲未有圖
$8000, 可面交, sor9上面打錯係512gb先對
9780 for 512gb
Ching 藍色512gb 要唔要部 全新無拆過盒 $8000可面交
而家出note 8好唔好?
Galaxy Store 搵My emoji maker
得AR stickers,無得好似s9咁
點解我部note 9用咗個啲全包軟殼之後
有一部分螢幕sense唔到s pen 但係用手就冇問題
除咗個殼之後就變返正常
有冇巴打都有呢個問題
筆直夠就冇必要啦,note8舊電好奀

申利:用緊
等note 9減好過
用 my Emoji maker 整完之後得 stickers 可以用
s9 個 camera app 有個 AR Emoji 個 mode
s8 更新完冇…
試左
未有
可能因為我遲買
八達通係咪去到9/30。。。。。仲未諗掂買69定點
點解
確定Firmware support ?
因為我用韓水S8+ 已經有
唔知港行更新左未
用緊呢個 firmware
what's new 嗰道話有 AR Emoji
但係只係整到 stickers...
巴打用緊咩 firmware?
仲要等多半年先有s10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞