Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 20 ) Note "9" 制霸天下 !!!

1001 回覆
20 Like 17 Dislike
係咪裝左tools 閂左啲service?
無知一問 其實呢啲一個月更新係咪冇伏 直接更新?
反而覺得去電好似快左
巴打係心理作用定咩 所以我唔敢亂更新
心理作用掛,但上次更新左反而冇咁去電
更新完 訊號好左
人仔 sun mobile

有Samsung trade in就去samsung買最平
我裝到smart octopus,但反而activate唔到自動增值,明明批咗,八達通app都收到通知
有冇裝啲用gesture嘅app?
有冇用啲overlay嘅feature?嗰啲令個screen好似多咗層野去detect嘅feature(大概係咁嘅意思)
note 8幾時有update
上一個版 都無咁嚴重 三星頂你個x
覺唔覺得s9/note9拍片影相味精好重, 飽和度過高?
部機唔知幾時整到,個邊框花咁見到銀色
有冇巴打試過 S9 可以裝 app 通話錄音?例如 ACR 用唔用到?thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞