Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 20 ) Note "9" 制霸天下 !!!

1001 回覆
20 Like 17 Dislike
仲有個鏡頭好似都會有差別
想問巴打部s8+用左咁耐有冇lag/其他問題 電池有冇倒水
彼人笑 換湯不如藥
samsung 專門店會平過sunmobile?
trade in 1500蚊
唔明……我以為sunmobile 出完,再用trade up app 會最抵……
巴打可唔可以講多少少?
之前同fd去samsung度買note9 128gb

trade in左部c9定c7 減1500

5800就攞走部note9

唔知依家最平係邊
用左一年 唔算好lag 但點都會有啲啲 我覺得可以接受 電池起身intense use 搭車打機聽歌 3-4個鐘返到公司之後大概50-70%電淨
push
我都用緊s7,成日心思思想換機,倒水電好難頂,影相就冇問題仲好好
平mon s10?唔太可能喎
咁屌?真既話我就等s10就換機
之前三星高層高東真講明s10外型好大轉變
S7轉S9個視覺衝擊真係好大 果時都想用埋S7到S10先轉 但部S7唔爭氣 捱唔到
唔敢對S10個樣有太大寄望
s6 夠膽無得插卡 界手弧邊

s8 上下圓角全面屏 上下對稱額頭下巴

s10 都要19年 2月底mwc
界手真係夠膽死 唔止S6啦 之前有部NOTE都係界手

其實我唔鍾意曲芒 芒貼又一定要用UV 不過無可否認三叔曲芒又整得幾靚

希望S10真係做到真 全面屏
而家周圍都58-61?
唔知

今年瀏海真係得啖笑 始終三叔最正常
期待三叔S10可以再點進化
M字額真係不了
真心唔明瀏海有咩值得追捧 根本係一個缺陷黎
屌頭先返屋企唔小心mon面直接跌落地 用左廿四個鐘都無中間條野又花左 不過個mon又幾勁抽 跌過好多次都唔爆 之前爆mon反而係放左喺背囊拎返出黎之後裂左
只可以講三星根本有無下巴經驗 例iPhone x

到自己夠唔夠膽用 防摔部留低下巴防跌爆

s10 note10打後取消3.5mm耳機
good lock 2018幾過癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞