Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 20 ) Note "9" 制霸天下 !!!

1001 回覆
20 Like 17 Dislike
唔開always on就冇問題
部S8 唔知係咪update 完 firmware
用尿袋usb c 插電話,佢會倒灌叉返個尿袋
developer options 轉做charge this phone
都搞唔掂
有冇巴打識搞....
熱x點行貨穩唔穩陣
aod每個鐘最多用1%電,你個mon開5分鐘都冇左啦
大家申請500蚊refund 個八達通number包唔包括弧入面個數字 收左confirm email 等左幾個月了
我覺得aod除左可以唔著mon睇時間,
又可以分清楚部機上面同下面
用緊s9+,熄左個aod再拎出黎用好易掉轉左部機
部機上面同下面好似
s9+有冇
我買果間分店貼啲唔貼啲優惠 label, 我諗應該都有,最好問吓sales
屌我都係成日會掉轉
但係都係唔想開aod
就係成日掉轉,所以開返aod
一路都有追開文呀 但係八達通app無通知 所以先諗緊會唔會打錯smart octopus number
thanks左先 反正confirm email話可以等到下年先redeem 得閒call下
FYI 有巴打話可以去地鐵站d八達通機直接charge, 換領新八達通果部

去check下啦
去過啦
原來有巴打已經答咗
唔好喪負皮著 條片係對比note9
唯一吸引嘅真係得塊A12
有冇人用緊轉數快增值smart octopus?超方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞