Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 20 ) Note "9" 制霸天下 !!!

1001 回覆
20 Like 17 Dislike
用adhell3吧,直接裝唔駛改名
https://m.mediafire.com/folder/sb37c6gmhqgbn/AdHell_3
想問下root左用唔用到notsabs?
用緊s9+既巴打 原廠系統數據 用左 幾多
gb? 我128gb用左近20gb...
唔得,notsabs sabs adhell3等係用Knox, root咗就用唔到knox
35.3
想問下s8 換機身銀邊幾錢

之前一直裸跑 跌到花哂
上個月買左whitestone 貼, 揀最平既郵寄, 1星期內收到
想問下你地出s9+,
有啲咩贈品送架?thanks
唔該巴打 咁個貼係未超正呀
堅係正, 觸控一流
睇youtube好似好簡單 但我怕痴個陣入塵
都好多步驟, 最好睇幾次YouTube, 睇熟先落手攪
唔該巴打
想問下觸控靈敏度note 8係咪冇, 我自己s9有但係幫個fd搵唔到
想問下有冇whitestone既Link , 點樣買?
啱啱買咗note9 , 去星際買咗綠色包裝, $268既mon 貼.
張mon 貼用到我好炆. 反應好差, 成日掃mon都冇反應, 反而我喺百老匯買機送嗰張MON 貼好過佢好多倍
或者有冇其他介紹? momax 有冇人用過? 想買whitestone但又驚自己貼得差
thxthx
google search mobilefub hk
thxthx.
如果有塵點算? 吱咗D 膠水落去點撩上嚟
咁答你唔到啦 我未痴
唔suggest大家用佢盒入面的消毒紙巾同布
反而仲多塵
自己另外買仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞