Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 20 ) Note "9" 制霸天下 !!!

1001 回覆
20 Like 17 Dislike
搵到了
西鐵問題
實體卡都成日出唔到
新手一問
啱啱跌左部用左幾年既s6
佢黑mon同得個藍色led閃下閃下
我都預左無得救架啦

想出返samsung機邊隻抵屌
唔想個mon咁大,我諗最多5.5
budget唔係問題
最緊要上到lihkg
想要快速充電
多謝巴打 仲以為得我係咁
好似無 個app有得較叉到幾多%響提你
我自己習慣4x%又坐係度做緊野就叉 8x%就停
其實有快叉要由40->80好快 有時夜晚沖涼時叉出黎就停 唔叉過夜
S9?
咩apps嚟
點整
A series 差粒u差兩千蚊

A6好唔好
係samsung pay 右上角設定入面
使用我的最愛卡 個項
20頭先後生仔
係咪好怪呢,手機用左2年幾都唔換
部機冇壞真係唔太想換機, 而且S9 又唔係完英, 影相拍片仲係重味精,唔鐘意咁樣
accubattery
thank
Thales 閘機
A9 2018官方宣傳片,喺香港拍 https://youtu.be/sWc57bVUoFk
Samsung Galaxy A9 (2018) 內建了 Qualcomm Snapdragon 660 處理器、6GB / 8GB RAM、128GB 內置儲存空間等,亦可以使用最高 512GB microSD 記憶卡擴充空間。另外,它亦內建了 3,800mAh 容量電池,據官方表示足夠一日使用,大家不用太擔心了。其他規格方面,包括:採用 6.3 吋 1080 x 2220 HD+ Super AMOLED 熒幕、支援 Samsung Pay、內建 Bixby 語音助手及預載了 Android 8.0 Oreo 作業系統。

密集恐懼症
imx576 = nova 3
人地買緊2千頭
如果開價$4000尾5000頭
不如直接上S9/N9
今日出左部s9+ 正過之前部垃圾sony好多
識d野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞