(劇透請用細字)《鐵血戰士: 血獸進化》討論區(2)

460 回覆
34 Like 5 Dislike
其實predator最好睇地方
就係睇人類點樣用落後科技 同班有高科技外星人打
不過今集predator真係強化得太勁
琴晚睇有人偷拍

戲院staff搵電筒照佢都唔理,繼續拍

要走埋去先識停
只要佢拍得似返第一,二集,介紹多d p仔既背景已經滿意
同埋咪再拎套濕鳩甲出黎,著完人類可以同p仔55波重邊好睇,緊係睇單方面大屠殺 AVP永遠都係人類受罪,邊可以俾佢地打返起
除非下集有隻p仔拎左套甲走啦,咁就有睇頭啦
今集無咩新意
一開始就出片尾套甲就好了
哇屌
好正
血獸個頭一堆辮子好似黑鬼髮型,好型
斷腳姐
血獸 唔打女人、弱者,真漢子也
係咪代表面具可以共享視野
大p唔使戴面具都可以有夜視?
咁咪好屈
如果蜘蛛俠睇過呢套野 無限之戰一早贏鬼咗啦
條女咁樣衰都可以做花瓶
睇完 有d失望
鐵血戰士個系列唔應該向e個方向發展
睇完好似睇緊第二套戲
完全唔覺得係睇緊鐵血
屌柒佢啦
其實冇先唔正常, p1已經可以將面具所見嘅影像即時傳送返飛船
avp2 wolf要換面具先睇到, 俾fans笑低科技
仲以為最尾既鐵血殺手係指異形
同埋就係套甲係專登為人類呢個物種整出黎
痴線真係萬能key.

而且今次好似想更新predator,話呢個名錯晒。

佢地係Hunter.
遊戲主角
血獸Scarface係唔係殺人類最多既血獸?
雖然當時隻game操作性麻麻 畫面粗糙
但當時黎講真係俾到人用緊血獸feel
異形蛋,人類一定control唔倒,直接game over.

btw,套戲剩係講1987,1997,
咁AVP攪到炸左個Town竟然唔提。
感覺上近年兩套鐵血戰士都想係片尾度形成同主角1打1既局面
雖然今次大P個死法有d怪
但都叫做幾有新意(用太空船力場cut手 再用斷手反殺)
我冇記錯既話其實只係人類一廂情願覺得係鐵血送比人類既禮物?
係其他角度黎睇就算佢送隻異形蛋比人類(假設埋異形會獵殺鐵血)
養一堆異形出黎都叫做幫人類抵抗鐵血呀
計埋異形同avp, 冇一次人類係控制到異形
真係異形蛋的話, 唔使鐵血入侵地球, 人類已經俾異形收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞