(劇透請用細字)《鐵血戰士: 血獸進化》討論區(2)

460 回覆
34 Like 5 Dislike
黑人死得太快,真係唔係好知
佢又無解釋點解會有個肩炮
Traeger (Sterling K. Brown) ends up getting hoisted by his own petard. He puts on one of the Predators' Plasmacasters (shoulder cannons) despite not really knowing how to use it, and accidentally shoots himself in the head during the battle.

https://www.google.com.hk/amp/s/screenrant.com/predator-movie-cast-deaths-spoilers/amp/
有炮個個黑人?有死到咩 睇左兩次都唔覺得佢有死既 定係佢訓低個陣比吊係樹上面食完人既大p殺死?
同埋好同意樓主講法 班自殺小隊自己搞gag我唔反對 反正一開頭都表明左佢地係cls 但血獸真係唔想佢搞gag 拎人隻斷手個到真係over哂...叫人放低槍都勉強講得通 畢竟佢動機唔係為左狩獵 而係拎番d裝 反正佢都拎住條友 唔想哂時間同班人玩都正常 但佢比大p秒殺我覺得over左 太快完場啦掛...真係幾下就收左佢皮...但最後人類輕鬆ko佢咁濟
佢個炮係右肩上面
個炮會跟住佢嘅視線上下左右瞄準
有幕佢望得太左
所以射爆自己個頭
邊個諗埋d咁弱智既劇情
借條𡃁玩回力鏢斷手再一槍team kill都弱智喇
呢兩個咁死分明想加速死人速度
結論:黑人成team人都係弱智
屌 鐵血係我心目中就好似比達咁 民族榮譽行頭
宜家竟然要混種
唔混種冇人睇
大p一開波比人圍射一啲事都冇
最後咁易比主角射死
俾主角用自己臂甲上嘅飛刀炸死
個硬化防到普通人類子彈, 但防唔到鐵血自己嘅武器
第一次硬化完都要避開Fugitive嘅肩砲
接受唔到套戲描述到隻大p咁揪得
但係比主角手槍爆頭
呢部份又係向前幾集致敬
仲有格硬造神
個細路望幾下已經知大p要開力場
支持巴打 對鐵血文化好有興趣
一見到套甲出黎好失望
但男朋友鐘意ironman就覺得好好睇
最唔滿意係混種個度講到好亂
外星狗同隻寵物狗個度想點
其實真係完全唔care人類
淨係想睇血獸 宜家仲要比套甲人類 冇哂原本特色 唔介意佢走新方向但真係有d爛個ending
D幽默真係唔識欣賞,一路睇一路好想班軍佬快D死
垃圾戲
未睇以為係爛片  睇完之後又覺得幾好睇

尤其係啲鐵血戰士出手夠狼死、班軍佬又夠爛口  最重要嘅係全程無拖位
BTW 臨尾決戰有個玩鐵血飛標玩到斷手嘅士兵真心柒
士兵無罪,係比黑鬼老闆陰
應該唔係 個支似係後尾佢驗細p條屍個陣拎左佢個支..上幾集既裝放哂係lab到做展品
黑人支炮應該係細p嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞