[玩命]同煩鳩港女老母去七日東京

410 回覆
2828 Like 22 Dislike
呀仔呢七日plan得雖然有d甩漏 但都過得去啦!
我地下次一於去十二日歐洲!一定好過日本

屌好有共鳴
我成家除左我都好撚鍾意影相 成日要我影埋一份 每去一到都要影 影影影影成百鳩幾張 我唔肯影就嬲鳩我 話我唔愛佢地 屌要人就你之前可唔可以諗下人感受呀
睇字都已經覺得想自殺
好似個個去親東京都出事咁 明明我同條仔去就玩得好開心
有時我覺得我同人屌佢果陣,佢都會同其他人屌我難頂,但係....唔撚理喇,好撚難頂啊屌
你唔係第一日知你老母係咩人咁撚抵死阿?
講起大中華膠
我同朋友嘅老母一齊去日本個陣成日聽到

依到依到好似中國嘅邊到
_ _ 省仲靚喇
咁似上海野嘅

完左之後我同我個fd講
你剪撚左你老母個passport喇
臭G
屌你老母呀 香港多得你班臭閪唔少 肚餓唔識自己買呀 把口生出嚟食屎
呢d唔係港女
係垃圾瀨共廢老
早排同老母同個妹又係去東京
個妹無問題
好彩老母除左行得慢d之外都好好
完全唔會呻d乜又好聽話
係時候plan定下年暑假去邊
g持樓豬駁佢嘴
我都試過 平時相處行街真係無問題無所謂,到出國旅行就好自私要人倒轉照顧佢
樓主老母咁講 咁樓主下次可以咪撚預佢啦
樓主好慘 真係去旅行去到嬲
日日聽啲負面說話
你媽點解咁唔識做

plan 行程, 睇交通, 手機開 Google map
仲要知埋伯母個心點樣唸嘢
同一時間顧咁多樣野
無論男女 都唔得啦
其實你試下將你係到講既感受同返你老母講?
我就由細駁老母嘴駁到大,細個因為咁比佢打到仆街,不過大個左反而因為咁好fd
我老母有時都會好似你老母咁好撚無禮貌/自私,我會直接屌尻佢,不過佢又會聽
同屋企人去日本旅行 儘量唔好去東京
東京果度主要購物為主
上一代嘅廢老廢中大多數知慳識儉
無論食野購物衡量標準係價錢行先,質素行後
去到商舖林立嘅東京點會買到野
東京近郊戶外靚景好難 編 行程
帶老人家去景點好難睇得多

而且睇歷史建築, 成日用番 支那歷史健築比
贊成
下次帶佢去北韓啦,睇到仲夠唔夠膽咁多聲氣
Lm
diu
我阿爸阿媽都係咁!!
一家人去旅行
已經順佢哋意去北京

未出發已經黎料
plan行程之前
阿爸話傻仔先去長城
咁我咪唔plan長城嘍
俾個plan佢睇
佢問我點解唔plan長城

去到北京
熱氣嘢,生嘢全部唔俾食
之後食番茄炒蛋,青瓜炒蛋
乜柒都管住曬

以後都唔會同佢哋去旅行啊!!!!!!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞