[玩命]同煩鳩港女老母去七日東京

410 回覆
2828 Like 22 Dislike
叫你家母愛國愛黨就去中國睇長城啦,日本仔家仇國恨喎
七日
祝你好運
睇完覺得自己幸福

試過分別同自己老豆老母去台灣 亦都試過同男朋友老母去日本 完全冇問題發生 仲好和諧

搞到我老母過年又想拉埋我去秦國
千其千其千其
跟團跟團跟團
我完全明
同frd去東京,行銀座GU,佢話香港都有有咩好行,然後佢買得多過我 然後已經嘈好重,我想過隔離U記買UT d tee,已經搵個位比佢坐等我快手買,隔左兩日經過唔知邊個商場有U記,佢同我講呢度咪有U記洗乜果日果度(銀座)買....嬲到我。行完銀座U記跟住我話想行Loft,佢話佢係行唔到好耐街果d人,好攰唔去
巴打會唔會諗太多。
問嗰時話唔食,唔買又問我做咩唔買
無論喺日本定香港,都擺明聊交打
係啊我家母都中意日本文化 肯試新野食 坐車唔會大聲講野又唔介意坐兩個幾鐘車去景點 又中意係日本行街買衫 我次次同佢去日本都一定留七至八日 家母我愛你
我年頭帶左老豆老母去台灣,佢地都係同樓主老母一鳩樣,東嫌右嫌,煩鳩到我以後唔會再同佢地去旅行
樓主on撚9,抵死
去秦國,尋秦記?
個frd仲要識左十年有多,去完差d絕交 明明平時都唔係港女到咁既
名已留
i know that feel bro
去7日黑足7日面
仲要做呀四幫手拎呢樣果樣
你以為啦
我老母算係知識分子
但係都愛國既
上次去完日本
幫日本打哂飛機
又話人地國家好有錢
食野好健康乜乜乜
笑撚死
lm
除左聽人講窮遊食呢D 之外
第一次聽人講食日系連鎖店係老母要求
巴打係咪冇拍過拖 好毒 日日喺屋企 ?
知唔知 女人嘅問題 都有好多種 仲要假如差唔多年紀都唔一定夾到? 何況你講緊呀媽

佢唔想食sushi sashimi ,我m到食唔得多都想試幾舊,佢地係直情話唔乾淨唔食 轉個頭屌你間嘢唔好食 成個行程完咗之後話 日本冇嘢好玩 你點安排架 喺香港玩都好玩過日本
屌!諗返起都燥燥地,又係乜都唔plan,同埋專唱反調!我話去佢就話唔去,到後期我發覺我想去既野我特登話唔去,佢就會話去 反調成功
不過frd都話有得絕交,老母就真係.... 哎 下次唔好搞我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞