[玩命]同煩鳩港女老母去七日東京

410 回覆
2828 Like 22 Dislike
想像到樓主呢7日會有幾慘
蒸生瓜
你老母負皮咗
淨係睇字都嬲
樓主加油
上星期都同啊媽兩個人去左東京,好彩冇麻煩事
返到酒店,今日大戰終了
總結今日戰績,閪到爆炸
-------------------------------------------------
話說夜晩問佢想食啲咩
我想食飯,好肚餓
okok(咁就帶佢食吉列牛啦
行到過去見到要排隊就開始閪面
之後就係到插日本啲餐廳好細啊好慢咁
其實行過去加等位都只係半個鐘內嘅事
好啦,食完佢話ok好食嘅
咁用半個鐘都抵啊
吓!畀我下次唔會咁做囉!我寧願去超市買個便當食啦!
去旅行唔使咁啊(有小小火
(驚咗一驚)咁我係咁有話直說架啦
-------------------------------------------------
我記得佢話想係日本買把遮,咁食完就行吓激安啦
佢開完人地把遮之後就咁放返係個架到
喂!幫人笠返個遮袋啦!
唓!人地都無笠啦!(指住另一把遮
咁我就死死地氣幫佢笠返啦
喂!你唔好咁多事啦! X3
係,佢真係講咗三次,好想我即刻放低然後走咁
我之前都係同朋友同學個啲去旅行,未試過咁想返酒店
我已經係樓下familymart買咗罐啤酒諗住今晩灌醉自己
家母今日唯一讚日本嘅事:
日本佬啲木筷子幾好,唔似大陸個啲漂到白哂
同老母去旅行一定跟團
無,佢唯一可以講嘢嘅對象係我
屋企人係咁樣係慘左少少既
睇字都feel到你好撚慘
陰公
五十?今樓主係慘d
多數都係大陸落尼香港 對祖國好有感情
去到邊都唔中意
之前同屋企人去旅行都跟團都覺得好悶
但宜家發覺跟團先最好
至少唔會怨你又盛
樓主加油
好慘
年尾同老母去9日東京
好彩佢唔係啲咁既人
好期待
帶過屋企人去一次真係唔會想帶第二次
一巴車落你老母到啦on9 港女
你老豆唔教留返比個仔教
果然好港女
自己毒遊咗幾次日本之後,啊媽開始話下次成家一齊去日本放行,仲話我負責plan行程
其實見到屋企人開始老,都好想趁佢哋有心有力嗰陣一齊去玩,但一諗到我啊媽平時嘅麻煩我就
嫌3嫌4
出發前話放心交曬你諗
去到又乜乜盛盛
永遠帶屋企人嘅一定一定跟團
咁佢只會插個導遊旅行社
咁你就可以unun腳食花生
旅行真係唔應該同屋企人去
睇到你話吉野家到
我即刻諗起上次同老母去京都,佢係咁話要食牛肉飯呀
之後食左幾日松屋同吉野家呀
啲fd問我食左乜好西,我答佢松屋吉野家呀
雖然係ok好食但都唔洗日日話想食架
自己毒遊咗幾次日本之後,啊媽開始話下次成家一齊去日本放行,仲話我負責plan行程
其實見到屋企人開始老,都好想趁佢哋有心有力嗰陣一齊去玩,但一諗到我啊媽平時嘅麻煩我就

我就係咁 完全不敢想像
好似出親事都係呀媽
你老母咁垃圾 比我係你真係唔會帶佢旅行
利申 崇日撚 大日本帝國萬歲
同屋企人去旅行真係麻西煩
試過中二果年一家四口去台灣
去到夜市 其實果時先五六點 d攤檔未開晒好正常
我老母係咁話 冇野食既 冇野行既 有乜好睇呀走啦
我係豪大大買塊雞排 先食左兩啖 仲要淨係食到d炸粉未食到肉 老母叫我扔左去 話好熱氣呀唔好食快d扔
行到七點左右返台北車站啦 屌你條臭西話肚餓 仲指定要食飯 搵緊比佢 佢又發晒老脾話行咁耐都冇飯食 我好肚餓呀!搵到未呀!
自此之後我發誓唔會再同佢去旅行 係去都跟團 佢屌鳩個導遊好過屌鳩我
黑人果到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞