[玩命]同煩鳩港女老母去七日東京

410 回覆
2828 Like 22 Dislike
好心咪帶你老母出黎獻醜
想一巴車落伯母到 你介唔介意
樓主聽日去邊 會唔會挑戰極限帶佢去富士山個邊
啱啱,我同家母係台場走失咗
因為我上咗班車之後,佢上唔到
我叫佢留係個月台等,佢以為我叫佢搭下一班
之後我地就玩咗一個鐘緣份遊戲(仲要佢手機無電

我咁大個仔未試過咁緊張,仲誇張過DSE
最後好彩佢搵到班好熱心嘅台灣人借電話
一見到佢我真係即刻喊咗出嚟
而家我已經唔知講咩好,但我唔會再更新呢個po
我攰啦
陰公
笑到仆街
加油

去旅行好唔好食好玩真係其次

我又試過唔見咗老婆

見返就好

經歷嚟嘅
樓主我都試過同我老公失散左
不過搵得返就好

我都同屋企人係日本旅行緊

老母去到邊都只係掛住影相然後即刻send去親戚group曬命 根本都無睇清楚係咩黎就影影影
老豆就成日行到邊坐到邊 要比入場費既景點又話唔想入 又唔敢掉低佢係門口 佢會自己亂行走失
問食咩永遠都話是但 到食完又會嫌唔夠或者太飽
舊年都係咁 去得日本睇下神社呀公園景呀真係少不了

個大陸親戚:
呢啲大陸都有啦!
呢啲大陸開得仲靚呀!
都係大陸啲野好食啲!淡茂茂又無味既!

數之不盡呀你老味 不可一不可再
有少少心up
返香港啦
你阿媽近團把啦
貼錢買難受
平平地食自助餐好過
同啲麻煩人去旅行洗錢事少 晒精力不了
我老母成日叫我帶佢去日本泰國嗰啲,我都推左好多年
老豆醒呀 唔去囉
我上年一家四口去日本..老媽子好好!咩都話我地話事..唯獨呀爸煩過女人!成日9睇goggle map 行錯又唔認又唔聽人講..日L日問一陣去邊要點去..一陣食咩..o仔細到問你食邊間
好彩有細佬陪我一齊捱
第一次去旅行覺得check公司email 係me time

我咁大個仔未試過咁緊張,仲誇張過DSE
最後好彩佢搵到班好熱心嘅台灣人借電話
一見到佢我真係即刻喊咗出嚟
而家我已經唔知講咩好,但我唔會再更新呢個po
我攰啦

好心up呀
去次旅行結果搞出咁多事,真係正常人都有陰影
巴打唔更新都得,上黎同大家傾下計囉
希望你呀媽接下來生生性性
Plan好曬行程同佢去呢去路 仲係到嘈 真係會想打9死佢
你老母呢啲大中華膠死撚左佢唔抵可憐
樓主老母有無diu 9你dump低佢走左去
應該仲煩
樓主好慘⋯咁旅行法不如唔好去啦
帶佢周圍玩周圍食仲嫌三嫌四,根本都唔係黎享受既
陰公好似受難多
我幫你答
佢後生唔係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞