[10月新番]機動戰士高達Gundam鐵血的孤兒2nd 第14集

606 回覆
27 Like 0 Dislike
flag

flag

OP朵花係喰種果朵,代表D咩
flag

仲有見到三日月成pat野咁要人抬住都幾心酸
flag

flag

胡so佬都係咖哩既踏腳石
大哥同大嫂d flag插到成隻箭豬咁
三明係op成個冇靈魂既公仔咁,係咪又暗示d野

全癱
flag

胡so佬都係咖哩既踏腳石

希望咖哩今季唔好再柒 做返D大事比人睇下
留名睇佢駛陰招食哂成個阿麗安蘿德艦隊
仆街,首ED,好不安
瘋狂派便當
雖然好sad, 但大哥會唔會死左都唔知自己帶左綠帽

今集大哥知道雙馬尾想俾綠帽佢戴,佢不知幾開心

今集都講左, 當哂佢地係自己啲女

唔敢想像新ed配埋派便當個下既畫面會有幾咁摧淚
由於石蒜整株具毒性,往往被種在墓地、田畦邊,以防小動物或小孩接近。色澤鮮紅似血,花期又近秋分(日本的祭禮節日),因此在日本被附會成《法華經》中的接引之花曼珠沙華,或名彼岸花。加之石蒜葉落花開,花落葉發,永不相見,因此在日本傳說中,此花便帶上了死亡和分離的不祥色彩,較常用於喪禮。

在日本,彼岸花代表著分離、死亡,因此在日本彼岸花的花語是「悲傷回憶」。 
唔知又死幾多人
由於石蒜整株具毒性,往往被種在墓地、田畦邊,以防小動物或小孩接近。色澤鮮紅似血,花期又近秋分(日本的祭禮節日),因此在日本被附會成《法華經》中的接引之花曼珠沙華,或名彼岸花。加之石蒜葉落花開,花落葉發,永不相見,因此在日本傳說中,此花便帶上了死亡和分離的不祥色彩,較常用於喪禮。

在日本,彼岸花代表著分離、死亡,因此在日本彼岸花的花語是「悲傷回憶」。 
唔知又死幾多人

無福消受

其實第一季都有講過
佢收哂佢地做老婆只係為左保護佢地
OP朵花係喰種果朵,代表D咩

火百合
大哥同班女份便當已經準備好
奧加:大哥必須救!

新ed 一聽就知會整喊人 好快就會有ed神出場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞