[10月新番]機動戰士高達Gundam鐵血的孤兒2nd 第14集

606 回覆
27 Like 0 Dislike

下集唔敢係公司睇

年初二流流 唉

都好既…睇完咁sad 唔怕赤口得罪人…

下星期冇得睇

有。
日本維新之後新年轉左跟新曆
有無巴打知幾時出ost3
嚇我唔到既 上季D便當都嘔番哂啦
新op感覺咁歡樂 似火影feel
屌你奶 兩季都係咁 根本套野隻眼有紅點個啲都係垃圾廢物戇鳩
嚇我唔到既 上季D便當都嘔番哂啦

講真如果上季艾因果戰死晒都冇依家咁慘
黑肉大嫂正~

Btw 塔賓斯,有5萬成員都是女⋯ 大哥都搞過的話⋯ 一日一個要成138先屌得晒⋯

大哥:我死後靠你慰藉我班女人!
歐格: 拿尼! 亞尼雞!

真男人真兄弟,5萬後宮,值得擁有
Kana boon 好垃圾,
唱到好似傻仔咁,
特別唱假音嗰個位,
唱到好hea,
把聲又冇霸氣,
完全carry 唔到首歌,
本身首OP 都好地地,
但比隊咁既垃圾唱就真係哂撚咗首OP
Kana boon 好垃圾,
唱到好似傻仔咁,
特別唱假音嗰個位,
唱到好hea,
把聲又冇霸氣,
完全carry 唔到首歌,
本身首OP 都好地地,
但比隊咁既垃圾唱就真係哂撚咗首OP

同意
點對得住前三首op

下集唔敢係公司睇

年初二流流 唉

下星期冇得睇

有。

因為特番講最sad嗰集係29/1 播,咁啱係年初二
黑肉大嫂正~

Btw 塔賓斯,有5萬成員都是女⋯ 大哥都搞過的話⋯ 一日一個要成138先屌得晒⋯

大哥:我死後靠你慰藉我班女人!
歐格: 拿尼! 亞尼雞!

真男人真兄弟,5萬後宮,值得擁有

agger 呢d 先係真兄弟,邊似某d 偽毒
有冇人覺得昭弦應該唔會有好下場
先係兩個絕賣人都死左
之後同個傭兵大叔打果陣個 大叔話佢遲早下場同佢一樣

佢始終有gundam frame 光環。最多係附近d人死哂
新op青蛙仔好型 第1次睇d卒仔機咁正

賣模型

賣模型

佢部機係op個特寫剩係少過巴巴
由地球支部果幾集開始推e部機推到e家

賣模型

出得場都無柒高,而且超型
出得場都無柒,而且超型[/quote]

下集唔敢係公司睇

年初二流流 唉

下星期冇得睇

有。

特番嗰陣都係去到第41集,41集之後應該

下集唔敢係公司睇

年初二流流 唉

下星期冇得睇

有。

特番嗰陣都係去到第41集,41集之後應該

唔敢睇

賣模型

出得場都無柒過,而且超型

渣青娃果個 會唔會係 進籐光 最後一戰回歸

賣模型

出得場都無柒過,而且超型

渣青娃果個 會唔會係 進籐光 最後一戰回歸

查德表示:請唔好忘記我
日笠同白毛唔好死呀
有冇人有最尾ed 齊人同爛右手巴巴嗰慕既高清wallpaper?酒水已備
新ed 由 URU 唱。。
無得輸呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞