[10月新番]機動戰士高達Gundam鐵血的孤兒2nd 第14集

606 回覆
27 Like 0 Dislike
大家都講新巴巴,其實我覺得朱麗葉部新機都幾正
完全係加強近戰能力
無視射撃需要

以前果碌炮好柒

空手拆高達嘅時代

agger,但係感覺有d似00武士道d機
新巴巴嘅手咁多
1/144會唔會出可動手?
新巴巴嘅手咁
1/144會唔會出可動手?

agger,但係感覺有d似00武士道d機

部新機真係好似數碼暴龍
我覺得天狼王幾正喎 完全係一隻狼
不得了
模型幾好睇,反而張圖差啲
呢套高達真係可以媲美UC系列

uc太左膠,依套現實好多
模型幾好睇,反而張圖差啲

Barbatos官圖不嬲唔好睇
第一集問到尾要去邊到,其實嚮地球定居咪得,成班又唔係咩有理想既革命家,為其他人下一代革命有咩意思,結局會唔會大哥同三明一齊死,目的地就係死後世界

喺地球無勢力,搵唔到食。
第一集問到尾要去邊到,其實嚮地球定居咪得,成班又唔係咩有理想既革命家,為其他人下一代革命有咩意思,結局會唔會大哥同三明一齊死,目的地就係死後世界

喺地球無勢力,搵唔到食。

由送大小姐個mission開始鐵華團就註定洗濕左個頭甩唔到身 就算解散左係地球生活我都唔覺得政府會唔監視呢班人
完全係加強近戰能力
無視射撃需要

以前果碌炮好柒

OP個到
手臂後面可以伸個抓仔出黎
唔知有咩用
新殘命仲未有樣睇

btw有無人覺得出新殘命係因為殘命太好賣所以先出?
殘命係銷售量只於卡主角機
新殘命仲未有樣睇

殘命係銷售量只於主角機
唔明點解唔少人都話係用MA條尾,明明係兩樣野黎

自已睇MA說明書
Tail Blade果種技術失傳左架啦,咁你話巴巴呢把點黎

AGE-2幾型吖

製作組都明呢個道理 所以memory of eden剩係用age2故事

咁主要係二代相關的故事比較好評
其實第三代隻雜兵同域根高達都有唔少支持者

age係想同小朋友講打仗係唔會流血直接死
新殘命仲未有樣睇

殘命係銷售量只於主角機

但所謂新殘命,個樣係變返錫蒙力

呼之欲出啦
部bael配色好似1.5 gundam
完全係加強近戰能力
無視射撃需要

除左佛羅洛斯以外,射擊武器只係牽制用
有需要果陣外掛d通用武裝用完即棄就得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞