[10月新番]機動戰士高達Gundam鐵血的孤兒2nd 第14集

606 回覆
27 Like 0 Dislike
支旗仲大碌過貞德果枝
Rip定都得
宇宙級神作留名
由矛錘開始,由矛錘終結
係咪唔會再用翻太刀

呼之欲出啦

睇嚟Boss機已定

個樣十足十當年00嘅再生高達咁嘅款

呼之欲出啦

睇嚟Boss機已定

一定係印度佬揸

點會係呢個庸才揸
佢用開砲擊

睇嚟Boss機已定

一定係印度佬揸

點會係呢個庸才揸
佢用開砲擊

咁係邊個用

睇嚟Boss機已定

一定係印度佬揸

點會係呢個庸才揸
佢用開砲擊

知唔知點解佢射擊命中咁差
因為佢用開劍

突破盲腸

睇嚟Boss機已定

一定係印度佬揸

點會係呢個庸才揸
佢用開砲擊

因為佢用開劍

突破盲腸

屌你搭緊車笑左出黎
唔明點解唔少人都話係用MA條尾,明明係兩樣野黎

用返個錘咪幾好 一野扑落去先爽架嘛

呼之欲出啦

睇嚟Boss機已定

一定係印度佬揸

點會係呢個庸才揸
佢用開砲擊

因為朱古力要過佢一棟,所以假意借部機俾佢,實際一係要佢戰死,一係加左d 禁武
唔明點解唔少人都話係用MA條尾,明明係兩樣野黎

用返個錘咪幾好 一野扑落去先爽架嘛

愈黎愈野獸feel

呼之欲出啦

睇嚟Boss機已定

一定係印度佬揸

點會係呢個庸才揸
佢用開砲擊

屌 比佢揸不如比佢個d部下吐便當 揸啦
新殘命仲未有樣睇

btw有無人覺得出新殘命係因為殘命太好賣所以先出?
殘命係銷售量只於主角機

邊到有銷售量睇?

天狼王型獵魔鋼彈

機體編號:ASW-G-08
全高:19m
本體重量:32.1t

在火星都市〈克里斯〉近郊和MA展開激戰的〈天狼型獵魔〉在贏得勝利的同時也跟駕駛員三日月‧奧古斯一樣陷入滿身瘡痍的狀態。從之前就一直負責機體維護的〈迪瓦茲〉整備員們替送到〈歲星〉MS工房的〈獵魔〉進行更大規模的改裝作業。透過〈阿賴耶識系統〉配合和MS一體化的三日月‧奧古斯的戰鬥資料,讓機體的反應速度成功達到理論值的極限。骨架的各部關節動作也施加了和駕駛員親身感覺一致的纖細調整。外裝也活用了MA的裝備。獲得新姿態的〈獵魔〉被賦予了〈REX〉也就是王的名字。以成為火星之王為目標的歐格‧伊茲卡以及和他一同前進的三日月‧奧古斯,做為他新機體的這名字可以說是命中註定的。

武裝
超大型錘矛、兩腕王爪、鞋跟打樁機、尾刃

因為佢用開劍

突破盲腸

屌你搭緊車笑左出黎

隱藏實力,挑起世界大戰
最後艦隊司令,朱古力,提華兹全部收皮
再親手了結鐵華團
呢期興有尾

天狼王型獵魔鋼彈

機體編號:ASW-G-08
全高:19m
本體重量:32.1t

在火星都市〈克里斯〉近郊和MA展開激戰的〈天狼型獵魔〉在贏得勝利的同時也跟駕駛員三日月‧奧古斯一樣陷入滿身瘡痍的狀態。從之前就一直負責機體維護的〈迪瓦茲〉整備員們替送到〈歲星〉MS工房的〈獵魔〉進行更大規模的改裝作業。透過〈阿賴耶識系統〉配合和MS一體化的三日月‧奧古斯的戰鬥資料,讓機體的反應速度成功達到理論值的極限。骨架的各部關節動作也施加了和駕駛員親身感覺一致的纖細調整。外裝也活用了MA的裝備。獲得新姿態的〈獵魔〉被賦予了〈REX〉也就是王的名字。以成為火星之王為目標的歐格‧伊茲卡以及和他一同前進的三日月‧奧古斯,做為他新機體的這名字可以說是命中註定的。

武裝
超大型錘矛、兩腕王爪、鞋跟打樁機、尾刃

鞋跟打樁機
又有獵奇殺法睇

肩頭細左減左霸氣
隻手係咪有機關,手肘咁大舊

肩頭細左減左霸氣
隻手係咪有機關,手肘咁大舊

係喎 無左枝炮都咁大舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞