[10月新番]機動戰士高達Gundam鐵血的孤兒2nd 第14集

606 回覆
27 Like 0 Dislike
模型d 手指會係分件定貼紙呢

我估係成隻手掌黑色 / 黃色再加白色手掌甲就算
模型d 手指會係分件定貼紙呢

我估係成隻手掌黑色 / 黃色再加白色手掌甲就算

睇圖1/100似分件
1/144好難講
等三明神出場幾次你地就覺得型架啦
モビルアーマーとの戦闘ダメージにより改修された新しいバルバトスルプス。
腕部の巨大化や伸縮可能なテイルブレードを装備することで、より近接戦闘に特化した機体へと仕上がった。
套野有冇講點解醫唔好三明

明明插usb就郁得 即係冇事啦

係要插返落巴巴個到先郁得
唔通拆左佢出黎

最後巴巴個阿賴比人打爛,一世全殘
技術問題
阿賴耶識即係人機合一
人手控機手,人腳控機腳,咁條尾...
技術問題
阿賴耶識即係人機合一

用條鳩囉
技術問題
阿賴耶識即係人機合一

一百萬問一:尤金點控艦?
技術問題
阿賴耶識即係人機合一

一百萬問:尤金點控艦?

Destiny plan要玩可以發到好大
你想要一個受人控制但可能好幸運嘅人生
定一個自己決定但可能痛苦嘅人生

所以真係好浪費 明明destiny plan係一個好有道德爭議性嘅素材黎

你睇機戰或漫畫版可以寫成點就知
福田兩公婆係廢架喇

機戰z版既seed d真係神作
唔明點解唔少人都話係用MA條尾,明明係兩樣野黎
技術問題
阿賴耶識即係人機合一

尤金只係做CPU
操作有其他人
可唔可以出真流星蝴蝶劍

尤金只係做CPU
操作有其他人

咁古辛點控4隻手?

所以真係好浪費 明明destiny plan係一個好有道德爭議性嘅素材黎

你睇機戰或漫畫版可以寫成點就知
福田兩公婆係廢架喇

機戰z版既seed d真係神作

成班不停串基魔睇得我幾開心
機戰L都改得唔錯

武器寫左係Tail Blade
[quote]

神龍丸
完全係加強近戰能力
無視射撃需要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞