[10月新番]機動戰士高達Gundam鐵血的孤兒2nd 第14集

606 回覆
27 Like 0 Dislike
Btw 越聽新ED 越唔敢睇41

名瀨做大哥,每日生活點過?

燈火都好好呀

其實插入同ED OP 一向都做得好好
係今次首OP真係唱得好唔掂

燈火個集J 左好多次
回憶 突入大氣層 最尾望住月亮講"三日月" 真係一氣呵成

我耐唔耐會loop
https://www.youtube.com/watch?v=xdPKKXgKfMc&t=670s&t=670s

燈火首歌真係太撚正 等佢出就瘋狂loop到佢出full ver繼續loop到依家

燈火個集J 左好多次
回憶 突入大氣層 最尾望住月亮講"三日月" 真係一氣呵成

我耐唔耐會loop
https://www.youtube.com/watch?v=xdPKKXgKfMc&t=670s&t=670s&t=670s

燈火首歌真係太撚正 等佢出就瘋狂loop到佢出full ver繼續loop到依家

出左

渣青娃果個 會唔會係 進籐光 最後一戰回歸

查德表示:請唔好忘記我

青蛙應該有幾個人都會揸,
但丁,查德同迪魯馬,黎個羅曼迪三連星

等睇死撚晒
進滕光出返黎都唔知有咩用
駕駛能力唔高,又唔覺得佢會組建一啲勢力 / 偷到咩有用資訊幫鐵華團
不過死左刀疤仔就係令進滕光疊埋心水歸隱嘅話,又死得唔抵
不過死左刀疤仔就係令進滕光疊埋心水歸隱嘅話,又死得唔抵

死光仔嚟令刀疤仔黑化反而重好
有冇人覺得ed2愈來愈好聽

其實Uru把聲聲落去好舒服

其實Uru把聲落去好舒服

痴撚線
一聽好聽到仆街
好心痛, 肯定出事
你班高登仔成日話上季吐便當
呢家一定仆街喇
有無人覺得OP一開波三明訓醒,團長係床度抬住三明好SAD
Ed真係好正
Ed真係好正

好耐冇聽過覺得咁sad既ed歌 對上好似係00首ed

有,睇到個時有種說不出的沉重
上季三日月突入大氣層果首ED都好好聽

聽到好sad

好耐無睇過咁沉重既GUNDAM
上一套係thunderbolt, 個種係sad係震撼感
00 lockon都比唔到我

lockon其實都有啲淺
巴巴係成套都帶住,唏噓既SAD

應該咁講, 好少gundam真係feel到陣bad end味
先到39集左右已經癱撚左,
點同你玩呀

應該咁講, 好少gundam真係feel到陣bad end味
先到39集左右已經癱撚左,
點同你玩呀

一次過成身癱都算
逐樣逐樣癱真係好撚難受

近呢幾年D高達
成日都有種覺得打得唔夠喉 大愛 想佢地再有咁狠得咁狠

但鐵血睇到呢度 我反而想佢地可以收手 唔好打啦

近呢幾年D高達
成日都有種覺得打得唔夠喉 大愛 想佢地再有咁狠得咁狠

但鐵血睇到呢度 我反而想佢地可以收手 唔好打啦

可唔可以番屋企一齊耕下田煮下飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞