[10月新番]機動戰士高達Gundam鐵血的孤兒2nd 第14集

606 回覆
27 Like 0 Dislike
好想知老爸同三明講左d 乜
希望大哥同大波唔好死晒,起碼大波帶埋班囡囡去比鐵華團接收
屌你老母 少爺仔
rise your flag
大波妹死應該比昭弘開限制器用
係佢面前死適合D,唔係浪費左usb2.0
明瀨明知輸緊
點解唔投降
班女咪唔駛死

其實大哥除咗鐵華團同塔賓士之外,佢唔信所有人,包括提華氏。
佢根本無地方可以去

未到生死關頭應該都唔會

未到生死關頭應該都唔會

等睇暴走

未到生死關頭應該都唔會

等睇暴走

等睇三明最後暴走然後癱晒

孤兒好似試過跟劇情改op

會唔會有第三季?

仲想死幾多人先開心

講戰後

講大小姐d工廠學校
三明2個老婆生仔故事

三明仲有命生?
其實小明好大機會燒埋另一邊身之黎臨尾死
其實小明好大機會燒埋另一邊身之黎臨尾死

我覺得唔會死
變全癱同剩低唔多既鐵華團友番火星似d
大哥個故事鋪得好好
三明好似一個BOSS既前傳咁
最後全癱變左做USB,有打野先拎出黎
相對shit同00既反戰訊息
鐵血冇任何一個角色講過反戰既野
由三明癱果下完全feel到戰爭既殘酷
結果反戰既訊息shit同00都流於表面
鐵血既唔洗角色講出口都表達到
雖然唔想佢地死,但係滅團真係會變神作

seed 獨眼巨人,創世紀 果幾幕唔差
唔知點解望住三明我諗起革命機
唔好好似革命機咁爛尾就得

其實00嘅訊息冇乜問題,係入左第二季出左隻00R先有人覺得超級系,到劇場版借用埋外星物種黎塑造個主題訊息但就唔係所有人都接受到高達有外星人姐
Seed係眼高手低+個監督問題,其實seedd議長個destiny plan都幾有爭議性,但劇情就浪費左呢樣野

其實00嘅訊息冇乜問題,係入左第二季出左隻00R先有人覺得超級系,到劇場版借用埋外星物種黎塑造個主題訊息但就唔係所有人都接受到高達有外星人姐
Seed係眼高手低+個監督問題,其實seedd議長個destiny plan都幾有爭議性,但劇情就浪費左呢樣野

destiny plan成套都冇探討過,
感覺只係為final boss加個大陰謀出嚟
根本係高達版R-type
套野有冇講點解醫唔好三明

明明插usb就郁得 即係冇事啦

destiny plan成套都冇探討過,
感覺只係為final boss加個大陰謀出嚟

Destiny plan要玩可以發到好大
你想要一個受人控制但可能好幸運嘅人生
定一個自己決定但可能痛苦嘅人生
套野有冇講點解醫唔好三明

明明插usb就郁得 即係冇事啦

係要插返落巴巴個到先郁得
唔通拆左佢出黎

minor啲既我覺得00好嘈
戰鬥音樂嘈到… 加埋啲pilot係咪都嗌
同埋有啲角色多多地餘
好似s1 ending係同flag打勁奇怪
武士道個角色對劇情又冇幫助但用唔少篇幅講
為觀眾 為出而出咁

minor啲既我覺得00好嘈
戰鬥音樂嘈到… 加埋啲pilot係咪都嗌
同埋有啲角色多多地餘
好似s1 ending係同flag打勁奇怪
武士道個角色對劇情又冇幫助但用唔少篇幅講
為觀眾 為出而出咁

武士道嘅角色係做對比
只為自己不為他人
但佢又唔係損人不利己那種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞