[推到完場]任天堂Switch發佈會 - 13號中午12點

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
佢1月21接受預訂... 要邊先有我訂, 上網定要去遊戲舖?
邊個做Design?
紅配藍Joy controller 係邊個諗?

紅配藍都大路
係冇白色揀有少少失望,話晒都係過去代表色

遲D實出架啦

唔等啦,上一代Wii U咁濕鳩都飛左一代
今次狗衝左先
※需要加入「Nintendo Switch」專用網路服務(付費)。直至2017年秋季正式開始為止,服務將會免費。(Coming soon)

無講幾錢 ...
※需要加入「Nintendo Switch」專用網路服務(付費)。直至2017年秋季正式開始為止,服務將會免費。(Coming soon)

無講幾錢 ...

fuck
有講Zelda同步但無講有無中文
追post見到有人話行wii果套唔work?

咪傻啦 部wii到左今日都係開party必用
仲有舊wii fit係度 女好玩

咁我仲有同friend玩超任炸彈人既...
同work係兩回事喎ching...

work就唔會話唔work
問題係呢樣野仲係咩優勢呢
SONY要係PS4出合家歡都有啦
我就真係睇唔到呢樣野到左今日有幾大優勢
有講Zelda同步但無講有無中文

屌,街霸同炸彈人做中文版做乜
https://www.youtube.com/watch?v=ut9ekAp2drs
『真・女神転生』最新作 ティザー映像
追post見到有人話行wii果套唔work?

咪傻啦 部wii到左今日都係開party必用
仲有舊wii fit係度 女好玩

咁我仲有同friend玩超任炸彈人既...
同work係兩回事喎ching...

work就唔會話唔work
問題係呢樣野仲係咩優勢呢
SONY要係PS4出合家歡都有啦
我就真係睇唔到呢樣野到左今日有幾大優勢

vr?
邊個做Design?
紅配藍Joy controller 係邊個諗?

紅配藍都大路
係冇白色揀有少少失望,話晒都係過去代表色

遲D實出架啦

紅藍我真係唔識欣賞
買原色
港版!!!

$2340 ?
我屌你食水咁撚深
貴左 17%

跟足美帝USD300x7.8
不過今次無鎖區我當比多少少買埋保養
咁係咪買日版最平
咁係咪買日版最平

唔炒既話,係
Nintendo Switch主機
(主機系統語言無法對應中文)

咁係咪買日版最平

爭3舊水買無保養第一水機
都幾玩命
港版!!!

$2340 ?
我屌你食水咁撚深
貴左 17%

有保養,無鎖區咪港版囉
港版!!!

$2340 ?
我屌你食水咁撚深
貴左 17%

老老柒柒
老任主機有幾何壞 ?
我就真係未試過
買返日版最好
咁係咪買日版最平

都幾玩命

3ds WiiU年代咪又係咁過
港版!!!

$2340 ?
我屌你食水咁撚深
貴左 17%

老老柒柒
老任主機有幾何壞 ?
我就真係未試過
買返日版最好

呢D野好難講
咁係咪買日版最平

都幾玩命

3ds WiiU年代咪又係咁過

當年就話無得揀啫
港版!!!

$2340 ?
我屌你食水咁撚深
貴左 17%

老老柒柒
老任主機有幾何壞 ?
我就真係未試過
買返日版最好

話我打手都咁話
PS1 PS2 PSP PSV全部壞過晒
任天堂連部陳年紅白機都仲開得著
港版!!!

$2340 ?
我屌你食水咁撚深
貴左 17%

老老柒柒
老任主機有幾何壞 ?
我就真係未試過
買返日版最好

話我打手都咁話
PS1 PS2 PSP PSV全部壞過晒
任天堂連部陳年紅白機都仲開得著

部 NDS 幾年無開過機無充電
近排無聊開返黎玩都仲開到
in 老任 hardware QC we trust
Nintendo rep told me Zelda runs at 900p while in dock mode, and 720p while in portable mode, looks gorgeous on potable mode.

老老柒柒
老任主機有幾何壞 ?
我就真係未試過
買返日版最好

呢D野好難講

今次咁多件gimmick又拆又裝又多功能,我就唔駁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞