[推到完場]任天堂Switch發佈會 - 13號中午12點

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
Zelda 同Switch同日
完啦

無啦..
香港首發點解要運日機

水貨平d
唔怪得其他幾隻都唔護航
有Zelda又的確係夠用
即係Mother3,Pokemon Stars,大亂鬥 留返E3
今次個勢勁過Wii U 勁多

機能唔掂. 真係睇GAME. .....要有新GAME 唔好續集又續集.
好似WII 當年真係好多創意新GAME, 都幾掂.

我覺得一機兩用再加本身勁過wii u就已經夠整好多好game
特別係一部機一次過食晒手提同家用機市場

佢今次呢個操作可以有幾創新
咁快完
今晚10點半 - 任天堂樹屋直播試玩唔同嘅Switch Games
https://www.twitch.tv/nintendo
好似仲有好多game未整好
其實game就唔算太吸引
首發唔炒既話可以入
不過九成九炒

真係無乜game

頭先段短片咪塞左好多game入去囉

但好似好多都唔係3月3日即刻有
出Pokemon, 即買
其實個手制幾有潛力幾正
玩好多game 都得 又唔洗買多好多配件

『ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド』は、Nintendo Switch版、Wii U版ともに3月3日発売。最新映像を公開。
其實game就唔算太吸引
首發唔炒既話可以入
不過九成九炒

真係無乜game

頭先段短片咪塞左好多game入去囉

但好似好多都唔係3月3日即刻有

有隻zelda首發都算係咁
其他就...觀望下先
今日入唔入3ds 玩mario maker 好
即係Mother3,Pokemon Stars,大亂鬥 留返E3

可能唔止呢三隻

卡比,銀河戰士,猩猩新作都無提過
想問係咪無鎖區
係既我就可以直接買歐機唔洗上網買日機運過黎

係,港版同步發售喎但係

人在澳洲
想買都唔得 定佢有出港版機

其實有講澳洲都同步

機能唔掂. 真係睇GAME. .....要有新GAME 唔好續集又續集.
好似WII 當年真係好多創意新GAME, 都幾掂.

我覺得一機兩用再加本身勁過wii u就已經夠整好多好game
特別係一部機一次過食晒手提同家用機市場

佢今次呢個操作可以有幾創新

手制囉
https://www.youtube.com/watch?v=1yIHLQJNvDw
ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド 3rd トレーラー
最重要lugio 新作都無拎出黎
https://www.youtube.com/watch?v=otF-VbOSQNs
[Nintendo Switch] The Binding of Isaac: Afterbirth+ Announcement Trailer
其實個手制幾有潛力幾正
玩好多game 都得 又唔洗買多好多配件

D廠寧願去做多平台遊戲都唔會諗下點樣運用新硬件去加強遊戲性
畫質唔算好好,但係比到好想玩既感覺我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞