[推到完場]任天堂Switch發佈會 - 13號中午12點

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
追post見到有人話行wii果套唔work?

咪傻啦 部wii到左今日都係開party必用
仲有舊wii fit係度 女好玩

咁我仲有同friend玩超任炸彈人既...
同work係兩回事喎ching...
淨係mario 都值哂

大作。 制作成本都高過以前

如果香港部門肯sell既 一定work

而家好少一家人打下機 個個㩒手機
我就買撚硬 同老豆玩下喇
又要駛錢
nba 叫d frd買先

chok住玩
唔好唔記得 今晚10點半 - 任天堂樹屋直播試玩唔同嘅Switch Games
https://www.twitch.tv/nintendo
港版!!!

chok住玩

互射
港版!!!

$2340
港版!!!

$2340 ?
我屌你食水咁撚深
貴左 17%

電話課金game當道,你叫人特登出部機去玩合家歡野,唔係易事
時代唔同左,當年同而家個環境變哂
任記都出電話game啦,當年仲口硬話唔會出架...

switch吸引到人係因為佢改哂D惡習,定價又合理,但最緊要係佢出返D高質既game
(主機系統語言無法對應中文)

2340 OK 啦
包唔包一隻GAME
完全無提過本家game

電話課金game當道,你叫人特登出部機去玩合家歡野,唔係易事
時代唔同左,當年同而家個環境變哂
任記都出電話game啦,當年仲口硬話唔會出架...

switch吸引到人係因為佢改哂D惡習,定價又合理,但最緊要係佢出返D高質既game

但係合家歡一定有人buy先
邊個做Design?
紅配藍Joy controller 係邊個諗?
(主機系統語言無法對應中文)

邊個做Design?

紅配藍都大路
係冇白色揀有少少失望,話晒都係過去代表色
邊個做Design?

自古紅藍(ry
邊個做Design?

紅配藍都大路
係冇白色揀有少少失望,話晒都係過去代表色

遲D實出架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞