[推到完場]任天堂Switch發佈會 - 13號中午12點

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
畫質唔算好好,但係比到好想玩既感覺我

依家太多廠玩畫質令遊玩性下降哂
無以前多人玩又好開心既感覺
個個game都玩哂同一類既模式

其實兩者唔會互相拖低架喎

係以前單純姐,實際上遊戲性一直有進步,你有玩返d舊game就會覺得原來以前d game係咁悶
想問知幾錢未
其實game就唔算太吸引
首發唔炒既話可以入
不過九成九炒

真係無乜game

頭先段短片咪塞左好多game入去囉

你睇多次個條片,全部都係後製貼條片上去扮打機,唔係真成品黎
d廠商一縮沙又變做老任專用機一池死水
Online lobby and voice chat

Our new dedicated smart device app will connect to Nintendo Switch and let you invite friends to play online, set play appointments, and chat with friends during online matches in compatible games─all from your smart device.

A free, limited version of this app will be available for download in summer 2017.

Monthly game download

Subscribers will get to download and play a Nintendo Entertainment System™ (NES) or Super Nintendo Entertainment System™ (Super NES) game (with newly-added online play) for free for a month.

Exclusive deals

Special offers for subscribers may include discounts on select digital games and content.
想問知幾錢未

2000 到 未計炒價
想問知幾錢未

2000 到 未計炒價

今次真係有興趣
炒咪炒,大使機3000都大把人買啦
Zelda 好正
收到風隻ARMS有創聖DLC
無限拳
其實game就唔算太吸引
首發唔炒既話可以入
不過九成九炒

真係無乜game

頭先段短片咪塞左好多game入去囉

但好似好多都唔係3月3日即刻有

呢樣係重點
PS4 XONE一樣話2017年大把GAME出 好多大作咪又係冇日子講明
成場睇完 MARIO SPLATOON係睇到幾興奮
但一個就夏天 一個就冬天 即刻冷靜曬
唔計ZELDA 其他GAME有幾多個講明幾號出?
打開機都知 講埋日子都有得延期 再衰D學埋隻Scalebound成隻cancel埋添
點解唔做大d個mon
而家咁我真係唔覺有人當手題機咁玩
出外玩party game個mon又偏細
點解唔做大d個mon

做大D就唔想拎出街
而家咁樣都覺得大
MARIO KART 8 DELUXE
4月28號

想要高清大moon版mh 3ds

要出HD版佢起碼要由頭執過哂D模組
行720P但跟番以前咁盞徙氣

你返屋企會插番落個dock駁電視/mon嫁ma

你望撚番隻MH3G HD先講野啦

炸彈人
迫人等 , 咁多 game 無首發
勇者鬥惡龍HEROES I+II
3月3號
炸彈人R 3月3號
MARIO KART 8 DELUXE
4月28號

5月買差唔多

https://www.youtube.com/watch?v=k-2MrYlm-io
好似得新Battle Map
但正常賽道好似冇新
點解唔做大d個mon

Switch XL is coming
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞