[推到完場]任天堂Switch發佈會 - 13號中午12點

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
話得zelda同mario果堆應該仲停留緊wii個年代

咁好心老任就反省下
點解咁多人個印象會停留係wii個年代啦

香港一堆sony死忠,連game雜誌都係sony打手嘅情況一早就比佢地定型哂

牧場物語

好似好耐無玩過牧場物語
對上一次應該係NDS

睇唔到圖

咁好心老任就反省下
點解咁多人個印象會停留係wii個年代啦

因為wii u失敗到比人成代無視左

Splatoon直頭俾人無視埋

牧場物語

好似好耐無玩過牧場物語
對上一次應該係NDS

睇唔到圖

太鼓

老友,對我黎講係得兩隻係成個發佈會叫有D野睇下都唔得?
switch一年收皮
https://youtu.be/f98ZwgzYyig

估唔到有炸彈人新作
等冇晒炒價先買

我預左芒亨會出落呢部

老友,對我黎講係得兩隻係成個發佈會叫有D野睇下都唔得?

sony 豚我就唔見有人叫
任豚就大把人叫 講咗咩自己參透吓
樓上仲屈gamer 俾sony 洗腦真係笑出聲
話時話 仲諗住會有pokemon 好似冇出現過

D路人唔係卡通身型
違和感好強

個城市好Spiderman game feel
感覺好似Mario走入Spiderman世界

睇唔到圖

太鼓

火紋無雙
好似以前n64 果隻 mario

個世界再大好多
聞到陣世界大戰味

理念係正既,但出到街咁玩法...

右上有冇on9 d
喺湖邊拎部機出黎
聞到陣世界大戰味

笑撚到我on9 上網話俾人知自己視野狹窄
姐係部機會取締3ds?😭

要比啲時間capcom啦

想要高清大moon版mh 3ds

要出HD版佢起碼要由頭執過哂D模組
行720P但跟番以前咁盞徙氣

Wii U版MH已經行1080p

Switch手提行720p
電視行1080p或4k
應該電視玩大食game唔會行4k
我講句野咁撚中性都可以俾人轟
真係好野
今次個勢勁過Wii U 勁多

預計Sony同MS下部新機都要跟Switch二合一方向行

會出Pokemon 正傳
你估下
我講句野咁撚中性都可以俾人轟
真係好野

任豚個朵你估流架
咪喺度話部機畫面差添呀 俾人屌撚死你

會出Pokemon 正傳
你估下

希望玩埋今代日月終於唔洗再用部垃圾3ds
屌你上代紅藍寶石開3d lag 到食屎
如果Love Plus重出江湖。。。
電視播住一齊食飯又得,Tablet mode床邊一齊瞓又得,一齊出街又得
你地講咩我唔理!
睇埋香港個垃圾代理會點搞先講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞