[推到完場]任天堂Switch發佈會 - 13號中午12點

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
MARIO KART 8 DELUXE
4月28號

5月買差唔多

https://www.youtube.com/watch?v=k-2MrYlm-io
好似得新Battle Map
但正常賽道好似冇新

好多個source都話(至少)有16條新賽道

真係無乜game

頭先段短片咪塞左好多game入去囉

你睇多次個條片,全部都係後製貼條片上去扮打機,唔係真成品黎
d廠商一縮沙又變做老任專用機一池死水

有冇可能炒得起呀 香港有冇人買都成問題
個發佈會睇到我呆撚咗
諗住等佢講吓三方廠有咩大作撐場
點知又係ZELDA MARIO
仲要SELL埋打拳同牛仔嗰啲MINI GAME

SKYRIM 5年前嘅冷飯
係得隻XB2有興趣 但係個trailer又係慘不忍睹

40分就同大家講發佈完
播多廿分鐘zelda收工
好彩未買PS4隻龍珠

係得Sony先當班粉撚狗咁撚
點解唔做大d個mon
而家咁我真係唔覺有人當手題機咁玩
出外玩party game個mon又偏細

Switch XL is coming

我覺得 party game 既時候 例如隻 12Switch
個螢幕只係做類似 scoreboard 咁
佢都講明係望住對方 面對面咁玩,唔係望個mon

真係無乜game

印象中wiiU出果陣都有炒價
賤種香港人係咩都拎黎炒架啦
何況出貨量呢D野好難講
個發佈會睇到我呆撚咗

40分就同大家講發佈完

講真會想買老任d機都只係因為想玩佢自己出個d game...
其實game就唔算太吸引
首發唔炒既話可以入
不過九成九炒

真係無乜game

呢部野睇黎最主要都係俾D技術能力相對差既日本細廠就有D用武之地
歐美大廠出係你到都一定縮水
外國細廠直接出PC好撚過啦
點解唔做大d個mon
而家咁我真係唔覺有人當手題機咁玩
出外玩party game個mon又偏細

Switch XL is coming

我覺得 party game 既時候 例如隻 12Switch
個螢幕只係做類似 scoreboard 咁
佢都講明係望住對方 面對面咁玩,唔係望個mon

最後都要睇個screen黎睇個結果既
今晚10點半 - 任天堂樹屋直播試玩唔同嘅Switch Games
https://www.twitch.tv/nintendo
SONIC MANIA FOR SWITCH CONFIRMED

明明呢個先應該係薩爾達正常LOOK
但係玩過天空劍就番唔到轉頭
Ubisoft:
JUST DANCE 2017+ RAYMAN LEGENDS + STEEP
其實由呢個發怖可以睇到,
老任正式由藍海重回紅海
Zelda終於有配音
個發佈會睇到我呆撚咗

40分就同大家講發佈完

咪傻啦
打拳同牛仔嗰啲MINI GAME
wii響朵就係因為嗰啲闔家歡game 成班人on99咁玩下笑下
splatoon更加唔使講 名利兼收
arms話唔定可以成為第二隻splatoon
任地獄自己都知道 啲人買佢啲機
都只不過係想玩佢嗰啲自家製或者獨佔驚

2000蚊連dock?????

牧場物語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞