[推到完場]任天堂Switch發佈會 - 13號中午12點

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
買買買
準備好射波睇
LEGO CITY Undercover (2017): Official Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=WpFR2sOFQcw
準備好射波睇

垃圾90後廢青
識做緊係唔返工等老豆老母養架啦
任豬又打j
LEGO CITY Undercover (2017): Official Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=WpFR2sOFQcw

比D心機整新作啦diu
D野起左剩係可以睇唔座得
呢壇嘢搞咗成年都未定好用咩料
最近先定好又急急腳量產
做死材料供應商同加工廠
最近先定好又急急腳量產
做死材料供應商同加工廠

巴打有料爆?
最近先定好又急急腳量產
做死材料供應商同加工廠

呢個行業都係咁架啦
申利做呢行
高木 謙一郎 ©閃乱カグラ5周年
‏@kenichiro_taka
あの面白い機能がどのように発表され、どんな反応になるのか…、興味深いです。
あの面白い機能がどのように発表され、どんな反応になるのか…、興味深いです。

其實聰聰去左之後,老任好似唔係好識PR咁,聽日可能會變到好公式介紹完搵人上台講下有咩game會護航就收皮
最怕變到咁樣無曬自己style

其實聰聰去左之後,老任好似唔係好識PR咁,聽日可能會變到好公式介紹完搵人上台講下有咩game會護航就收皮
最怕變到咁樣無曬自己style

Switch Trailer, Mario Run tvcm >> wiiu trailer
最近先定好又急急腳量產
做死材料供應商同加工廠

咁個spec睇黎幾update 可以期待吓
最近先定好又急急腳量產
做死材料供應商同加工廠

巴打有料爆?

冇咩好爆啦
任記次次都係咁上下
不過今次再慢啲
希望真係慢工出細貨啦
最近先定好又急急腳量產
做死材料供應商同加工廠

呢個行業都係咁架啦
申利做呢行

大家辛苦晒

六個鐘
當年Wii u press con
睇完都唔知係Wii 既配件定新console
當年Wii u press con
睇完都唔知係Wii 既配件定新console

認真垃圾
成條片係咁repeat controller 依個字 提都無提過 console
又唔係focus響打機度
搬返個POST過高登先
唔好再鎖區 唔好再鎖區 再鎖區就唔買 利申:3ds wiiu機主
唔好再鎖區 唔好再鎖區 再鎖區就唔買 利申:3ds wiiu機主

鎖區真係老任敗點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞