【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 8】

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
你班小說原作撚好煩
睇你就睇啦
係咁踩踩踩
拿番起本書黎J囉
無睇小說都覺得垃圾
拖到變垃圾 已經唔係唔關有無睇小說事啦 on 撚 9
減少入侵者既描寫
離別時也沒有那麼悲傷
王國備戰太多描寫動畫又係可以飛晒
照咁睇其實又唔係話太趕
我記得呢個世界入面
對精靈族黎講異色瞳代表皇家象徵
如果黑精靈都係沿用依個設定既話
當安茲帶雙子去黑精靈角度果陣肯定又搞出大壇野
我記得呢個世界入面
對精靈族黎講異色瞳代表皇家象徵
如果黑精靈都係沿用依個設定既話
當安茲帶雙子去黑精靈國度果陣肯定又搞出大壇野
下一卷應該講精靈國?
我估龍王國先

講精靈國一定會扯到落教國
而教國同浮空城同評議國一定係最後先講
仲要睇埋佢會唔會講埋城邦聯盟
買左op album
點解我覺得something w/o sunrise好聽d
又幾好聽
重睇返小說見到依段好好笑
    「是嗎,我了解了。但你好歹曾經是野生魔獸,被人這樣接近都沒發現,有點問題吧。我們可不是亞烏菈喔,你是不是該有點緊張感?」

倉助變得垂頭喪氣,胡須下垂。

「真是萬分抱歉,鄙人原本在那森林裏是最強的生物,從沒被襲擊過,所以一直以來都沒什麽戒心。」

「你應該也……有過孩提時代……才對吧。不對,比起這個,東方巨人還有西方魔蛇那些的呢?」

「那幾位是誰啊?東方,西方,什麽意思?」

安茲頭上浮現出問號。

「……就是跟你分別統治那座森林的存在。」

「哦──鄙人都不知道那座森林裏還有那種人呢!不愧是主公!知道得真多!鄙人對于地盤外的事都不太清楚。」

「你還好意思自稱森林賢王……」
點解睇人設果到話係人族黎
人類 矮人 森林精靈 黑精靈都係歸納為人族
訂左隻娜貝
星期二安G sama 崇拜

epub輕小說站幫到你
哇。。好撚正 屌你之前上鉛筆睇無圖既
想問下邊度訂娜貝figure會平啲
捱埋今話就黎料了?
入侵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞