【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 8】

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
去到九月尾都唔洗著返條褲
依家劇透係咪唔會有人再用粉細字?
直接劇透之後人物結局都係用返粉紅字一係幾重加密啦
冇睇小說既入到黎好慘
6個冇死你估邊6個都可以好睇
講過幾廿鳩次啦 有劇透就細字啦 冇撚品
其實我仲想睇卡恩村 安莉大將軍
Child登班劇透撚好多都係咁
我睇過小說 好威唷
有無人覺得頭五集好撚悶 對劇情推進沒咩作用 好再第六集開始有D睇頭 希望以後果幾集多返D打鬥 前五集打鬥場面少到 講野都講撚左十分之九嘅時間 悶撚果閪咁

利申:岩岩系viu睇完第六集
頭5集用來鋪路
遲下就知, 不過我都覺可以CUT 咁一集
我都覺 就好似第二季頭1-5集嘅蜥蜴人篇甘
我都想知
有冇人可以劇透我
呢個擺明小說post黎,預左

強烈呼籲未睇過原作唔想比人劇透麻煩唔好追post,只要相信黎緊集集都有充滿慈悲既救贖就得

第6集開始集集高潮,重有請支持愛雪BB
年紀輕輕就做到第3位階魔法師,重有天生異稟可以睇到對手用到咩位階魔法,成個隊伍就靠依樣野避過唔少危機

人類最強魔法師夫路達(今集個阿伯)用到第6位階魔法,都評價佢大有前途

至於愛雪既隊伍四謀士,實力可比秘銀級,絕對冇問題
係 死撚哂 一個都無放過 淨係放走愛雪被佢跑下 之後死撚埋
個遺跡就係大墳墓?
之後係唔係個個都死清光?
我都想知
有冇人可以劇透我
係 死撚哂 一個都無放過 淨係放走愛雪佢跑下 之後死撚埋

再三呼籲劇透麻煩粉紅細字/幾重加密

邊個同你講動畫一定跟文庫本,四謀士最後都有happy end,愛雪重可以同兩個妹妹開心生活
今集同上集比真係差天共地
沒有期待就沒有傷害
唉,愛雪真係呢套野入面最撚慘果個
係唔知佢會出邊個版本
Show Blocked User - 青頭怪嬰
其實頭5集可以SKIP左佢 而季直接第6集開始睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞