【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 8】

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
夏狗輸戰術 佢可以打贏安茲
所以克屬唔係屈晒 睇佢點打法
我無講d咩wo
啲劇情好多都cut晒
想睇個廢老同安茲打
最好打國王篇個到唔好做到咁hea,乜都cut晒,唔喺真喺會失望
恐怖公
隻高級雞係被人玩到有心理陰影
班黑幫宜家係好驚任務失敗再被人捉入去洗禮
對神上接近極度心慌慌,個黑幫係驚到團結要日日問大家任務進度同身心需求
個女直頭長期胃痛 ,btw 我好同情佢地,但另一個角度睇有全世界第一大幫射住其實好幸福
例如光頭王帝同某隻鼠既國王 最記得小說講佢地2個做左fd 識得體諒失敗者既心情仲話睇下下堡受害者係邊個咁唔好彩,個期睇到呢part笑到停唔到
唔係前5集
今集就唔洗縮到咁,班友入去連死法都睇唔到直接黑畫面就飛去第條TEAM度
小說有公主同雅貝係到傾少女心事
咁大家都睇到蟲妹係無手段打滅國啦,滅國無殺蟲水,蟲妹平a都打死佢添
咁咪証明羅莉>蟲妹
佢用職業壓制咪佢勁
等同安茲用魔法屌打人地 唔通又話試下同lv唔用魔法睇下我會唔會打到你變骨碎
事實羅莉係實力贏蟲妹 蟲妹的確輸係職業上 但係羅莉都輸lv 大家都有利弊 所以呢場戰鬥係合理的
俾人打到還唔到手係壓倒勝 都係合理戰鬥
咁都唔計合理戰鬥 邊種先算贏得合理 巴打講一場係合理
由啱啱呢一集從小說開始睇
應該係邊度
第7卷
帶左戒指係完全睇唔到
睇返夫路達接見飛飛同娜貝個part講過話係乜柒都睇唔到所以佢覺得好奇怪

根本一班埼玉黎
佢隻戒指可以隱藏魔法殘餘量
人地嘔 係因為條女天生可以睇到魔量
安茲當時既狀態係非buff同滿魔狀態
所以唔係最頂峰狀態 咁都嘔
同藥師一樣稀有種黎
第7卷第4章
跟住就可以睇第9卷
最勁係未妹
唔係娜貝
係戰女僕最勁既隱藏人物既(守係第八階層)
當年1500玩家(第8層得返13xx人)攻大墳墓團滅係第8層之後報俾gm聽安茲開掛
100lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞