【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 8】

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
上季
信和有第十三卷啦
無咩反應 因為一早串通好
拉那好op從少少痕跡已經知道好多野
以現在既情況已經估到莫莫=安茲

滅國羅莉屌打虫妹
如果安排得好 呢一季係最威既一季
所有人都係為咗睇安茲屌打王國
兒童向
你都無講其他因素 克屬都係一場戰鬥
問題係佢淨係打到蟲妹
其他無一個打得贏
咁仲唔夠,佢隻打法係用殺蟲水噴昆蟲

不過都磨左佢好耐血先打得贏,如果有多個死騎或者死靈法師一早打得贏
完全唔夠,一集一個鐘就差唔多
如果1v1打就唔限種類技能打架啦
如果安茲同塔其米打 咁係咪要讓安茲出十招先
雖然讓咗都唔夠打
佢果招係打蟲屬性會令佢硬直同抗性下抗(?)

而且蟲妹技能武器都係蟲黎,咪無手段應該囉

好似夏狗咁,都係安茲天敵黎

你話唔比用課金野,點打得贏,你睇佢女武神,吸血長槍,加埋吸血鬼但修神聖系,你唔個頭唔個路邊有可能單挑贏
當然計lv佢平a都打死滅國
好似老太婆留比佢,老太婆係十三英雄度拎,都要磨佢咁耐血
咁點先算一場戰鬥先
用咩做準則先
克屬唔算贏要回先算贏
你都識講課金 咁夏狗d裝又咪課返黎
點解又計算在內
可能係計兩隻野除裝唔用技能平a睇下邊個死先

呢個世界平均人都係10lv度
30lv已經係英雄,極限黎

得穿越既人先99lv

安茲死騎都35lv一隻滅國啦

呢個世界邊有人夠佢地抽正常手段

好似對上果班玩家都係悶到自相殘殺

有一班就不停死死到勁低lv先死
夏狗天生就係剋死安茲,大家都用平時pk套裝(安茲都係課金嫁)佢自己都話會輸

所以先用呢啲手段打贏夏狗
咁羅莉係蟲克制 有克蟲技又唔俾用
人地職業係咁又唔俾人贏
重有夏狗個場 就算有課金裝分分鐘輸
夏狗差一下就cut安茲技 如果無拉到仇恨值 安茲實收皮 佢連復活戒都除埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞