女朋友住公屋,堅持第時結婚要係酒店接新娘

381 回覆
43 Like 433 Dislike
接新娘唔係就係要係佢娘家接佢走咩
係酒店接仲有咩意思
不如唔好接
五星級酒店四樓尾房唔貴
一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次一生人一次
臭雞 公屋妹就咪扮上菜啦
唔洗同佢講咁多啦,擺明係女都未有就出黎鳩噏
整好個屋企,真係講得出口
如果結婚要影相,住公屋嘅點影都好難影出嚟好睇係真
維記百佳唔係酒店呀
我覺得除非係緊有啲米屋企過千呎
如果唔係一般人屋企都好多雜物同埋逼逼地
睇你重視啲咩
但好明顯樓主女朋友唔重視特色同意義
係重視美感同實際需要
結個婚又要接又要乜乜柒柒
明明簽個名就搞點返得屋企
兩個人嘅事要搞到全世界都關事咁,究竟係咩人咁自卑要講哂畀人知自己有得結婚
幾千蚊洗唔洗咁計較
仲擺上黎討論顯得樓主好小家
幾千蚊可以令對方開心都抵啦
佢冇要求你買多幾卡鑽石已經算係咁
其實一黎影相唔好睇 二黎我住私樓我呀媽都叫我唔好係屋企出門
費事成屋人 玩遊戲會整污漕 之後又要執野
你用追故模式睇佢講啲野會覺得佢適合結婚
唔適合
d姐妹會笑佢住公屋咁要諗下係咪真係朋友啦
可能遲D又益咗離婚律師
唔係自唔自卑既問題
1. 嘈到鄰居比人投訴係咪你出面處理?
2. 間屋咁細點塞到十幾個人?係咪你叫d人企走廊?
3. 接新娘玩game亂曬係咪你執?
4. 酒店擺酒送埋一晚酒店係咪唔要?
5. 寧願坐成個鐘車出去酒店 都唔簡接完有得即刻落樓下打點?

你答到我呢5條問題 唔介意 咪公屋接lo
其實姊妹會舒服啲,有時早起上黎姊妹可以喺酒店留宿,攝影師空間多啲,玩完games唔使執,揀返近排酒/行禮其實ok。

結婚最緊要兩個人開心。

其實一晚幾錢?有錢擺酒會包埋。
最多咪一皮野
擺酒都去左幾廿個啦
貪慕虛榮既女人 飛左佢啦
樓主plan得結婚 一定有幾廿個係手
拎啲錢去揀個二十頭既女仔好過
幾千蚊都比唔起 咪學人結婚啦
個要求唔過份,而且係有限錢,講緊一晚咪幾千蚊

你夜晚擺酒睇朝拍晚播,酒店出門係好睇好多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞