女朋友住公屋,堅持第時結婚要係酒店接新娘

381 回覆
43 Like 433 Dislike
我果陣接我老婆都係公屋,一樣咁開心
簽完紙食個飯就算,酒都冇擺
慳番d錢拎左去買樓
最緊要大家有共識,唔好第時互相埋怨就得
駁唔到
所以咪話有啲人特別自卑囉…係咪係,怕咩認?

到你真正有能力改善自己生活,有自己嘅屋企(無論租屋定置業),就會明白價值係來自自己嘅努科力,唔係你嘅出身,唔係人哋點睇你…
十幾萬真係擺到?
一兩晚酒店錢都俾唔起

屌正想講,一圍酒席錢book 到九龍香格啦重有找tim 呀
買樓la
記得唔好生仔
結婚係搵個同自己可以組織一個家嘅人
幾千事少,但佢係唔係同你價值觀相近、可以共同生活嘅人先係事大。
如果拍拖仲開心過結婚咁點解要結?
更何況你仲要係男人,急都唔係你急
同啲姐妹可以一齊過夜

你話樓主?
包多隻ptgf都得
租三架RR同林寶去接 市價每架1萬一日有找 佢住鐵皮屋都接得好型
一係結一係唔結既姐
咁簡單仲要問D咩?
租間房都諗咁耐,駛唔駛計較到咁

大把人就算私樓都費事執靚間屋黎出門
其實酒店接新娘唔會代表你有錢, 只係show 唔到本來住嘅地方啫, 真正有錢先更加會揀屋企出門, 幾千呎屋點玩都得
佢係住公屋 就算比你係5星酒店到接 都唔會改變到住公屋既事實
其實通常唔係介意自己出身
而係想影相好睇啲
同埋呢件事好普遍
有啲人就算私樓都酒店出門
你都講得無錯,諗緊去工廈book d party room會唔會影得好睇d
起碼又靚又抵先
老老豆豆酒店接新娘要額外幾錢先?
一萬幾千可以接受嘅
我只可以講我未見過人係咁
你當日影相唔止影間房
會影埋佢伴娘幫佢擔紅遮一路行行行
行到落lift lobby 再上車
新娘同姐妹呀 你諗左去邊
出嫁前一晚幾個女仔大把事傾,樓主成全下啦
其實一世一次,酒店一晚都唔係貴,咪比個好回憶人囉,你租間大房,整少少佈置
仲有
除非屋企好大
如果唔係又要逼化妝師又要逼成隊crew仲要玩遊戲真係唔太方便
雖然去你屋企斟茶都係影屋企
但妝又化好,又唔洗玩遊戲ok d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞