女朋友住公屋,堅持第時結婚要係酒店接新娘

381 回覆
43 Like 433 Dislike
你唔係諗住酒店接完 會去大排檔擺酒呀 明顯就係會喺酒店擺埋酒啦
條女自己去完印度無畀人姦咩
巴打居然埋單
屌 呢d嘢都攞出黎講,唔妥佢咪分手lo
結婚洗多幾千蚊都要計著計著,不如索性叫條女今次將就下,下次先搵間靚酒店接新娘
都係幾千蚊,仲有出嫁前一晚同啲姐妹可以一齊過夜,都值得既
公屋接。。。可免則免啦
屋企都有得借嚟接新娘???
影相當然想好好睇睇
就係知道肉酸先要去酒店
一生人一次想好睇就唔好慳呢啲錢
如果要好睇又要慳不如唔好搞婚禮啦

去影婚紗相係屋企樓下公園用自己相機影咪得囉 點解要請人影又要去唔同地方影
無錢學咩人結婚死窮撚 快啲放過人啦 貧賤夫妻百事哀 咁小事都牙痛咁聲第日咪盞攪
諗番起當時我家姐係屋企出嫁 多人到逼晒出走廊 門口都入唔到

玩遊戲都係走廊玩
2,3千都無

結咩婚呀
搵車接新娘點都要用錢,唔通樓主同班兄弟齊齊坐巴士去接?
我住君臨天下,要唔要借俾你地接新娘 拍出嚟仲威水過酒店喎。
無咁大個頭
講真大把人住公屋。 唔知有咩問題
自己介意自己背景先最可笑
拎多d錢 比個美好回憶女朋友都做唔到 你算咩男人呀
仲有話條女貪錢個d應該反省下 唔好累人喇
結婚就得一次 你係愛個女仔 想佢幸福既 我唔覺得你會問得出依個問題
其實係方便 唔洗將d衫搬嚟搬去
婚紗禮服嗰啲加埋都好重 (前提係喺返嗰間酒店度擺酒)

重點:今次洗多千零蚊唔使一世比佢哦
睇古惑仔,浩男細細粒返慈雲山屋邨,其實一樣有佢嘅特色…

重點係嗰度真係條女結婚前,同屋企人生活嘅地方嚟家嘛!將來有自己嘅新居,再睇返,特別有意義…
要美好回憶咁就要洲際擺啦

我地拉大隊去賀一賀
唔係住酒店一晚貴唔貴嘅問題

而係搞到住公屋好似好唔見得光咁

老實講你D親朋戚友都九成九知你住邊啦

根本無需要扮高級,睇唔起自己個出身,住公屋其實真係咁失禮咩?

娶到個咁愛面嘅老婆返來,你真係自求多福啦
咁呀。如果你住公屋你記得同人周圍講自己住公屋,好威

月租2000。唔洗供樓又大又好住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞