[DSE2018] 放榜討論區3 (連放榜最後準備攻略)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
你讀5定6科
得3條2就差啲,有4條2都可以搏下
同埋想問下係咪要報讀任何野過左聽日就冇得再報 Thanks
每間唔同時間
自己上官網睇啦
Asso留位係交cash定八達通?
你係想升返 cu sociology?定政政?sosci好大架啵
報名費*
八達通 入定500冇壞
JS4892 唔該巴打
唔該
glbs 比定心裡準備你
讀完asso駁呢個係2year programme黎 姐係top up唔會係ugc
雖然張cert都係cuhk頒睇唔出,不過學費貴2皮
聽日衝去九龍灣排隊先
聽日見
姐係想讀4年就要retake?
Hkcc asso engine 定 hdme好?
拎咗hdme offer,hd係咪會比asso難升u
比多一個選擇你參考 我自己宜家個programme cccu asocscpam,最新數字74%UGC ratio
可以駁得返 港大政政 中大政政glbs 城埋浸一堆social science科。
讀asso都係為左入返u,你可以報名前問下佢地ugc幾多,唔好為左院校個名誤前途
如果大家覺得有d煩惱唔知點改Jupas
可以留低tg
過來人儘量幫大家
係你宜家呢個4year programme同non-jupas個個2year唔同,你當咁理解
同埋宜家讀完asso係直接駁U year3,如果你要讀4 year programme就要由year1開始讀
city bba
變咗臥龍崗會唔會伏㗎
英文1左有無機
我就係轉左臥龍崗既第三屆,dse得12分。今年都shitty ppp
你讀得asso都係為上返u姐,證書邊個頒有乜影響,最緊要係升得返
加上都係city ac2上堂 其實冇乜影響
係呀
好似係15DSE入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞