[DSE2018] 放榜討論區3 (連放榜最後準備攻略)

1001 回覆
35 Like 3 Dislike
請教下 如果之前報左cccu既socialwork拎唔到offer 放榜後要唔要再去多次?
提早一日放榜
63分
都係皇仁仔嚟㗎啦
全港有幾多個人考 9 科
https://dse.myguide.hk/

JUPAS計分神器

係yahoo 見到, 有興趣可以望下
文科點讀cs
重要野講多次 入唔到u記住入[red]hkcc[/red]
個d乜撚poly hd全部伏黎
想問 poly mgt mkt 如果冇 Interview 係咪已經冇可能入到?利申 21,22 分邊緣人
重要野講多次 入唔到u記住入hkcc
個d乜撚poly hd全部伏黎
巴打有經驗?
Btw你個名好似見過好多次
工程科既話,文科底一定讀唔掂;
但cityu cs 就唔會,入面冇任何phychem野,只係玩邏輯

Computer Science is suitable for students from all kinds of backgrounds including students from arts and commerce/business classes provided that they have a reasonably good logical mind.

http://admission.cs.cityu.edu.hk/CommonMyths/3
好多數計
大家今晚有咩活動
想問如果predict 344332
cc已經有hs conditional offer但係中文一定要3 怕中文得2 應唔應該排定hkuspace
cc中文2唔收咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞