非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
中學時代大家都有過,日日返學放學都困係學校入面,比黎比去都只係身邊嘅同學,夜郎自大在所難免,未考過DSE、經歷過、見識過都好難改變嘅,大家俾個機會樓主啦

不過樓主一串就串中個MPhil真係好柒,下次攞威前睇路呀

其實而家好多dse仔連 mphil解乜都未知 唔係講笑

咩叫mphil

好似食得
樓主aim咩咁巴閉 做咩潛水唔講
咁撚自大 口出狂言 報定i大啦
中學時代大家都有過,日日返學放學都困係學校入面,比黎比去都只係身邊嘅同學,夜郎自大在所難免,未考過DSE、經歷過、見識過都好難改變嘅,大家俾個機會樓主啦

不過樓主一串就串中個MPhil真係好柒,下次攞威前睇路呀

其實而家好多dse仔連 mphil解乜都未知 唔係講笑

咩叫mphil

好似係Starbucks新出既coffee
想去智華溫通宵跟住第二朝番學
但係會唔會成日check學生證同比人趕

寶寶
少年太年輕了
忍唔住笑左
通咩宵溫丫 正正常常咁溫咪算囉 要chur 入到大學先chur啦

利申 三大G字頭神科
可能我aim嘅野同你唔同啦

G-Law?

City GBus
當年剩係喺屋企溫
打一舖call of duty 死左就溫一陣咁
都入到hku
已經迫到樓主走左
樓主應該一路mon post一路頹溫緊
通咩宵溫丫 正正常常咁溫咪算囉 要chur 入到大學先chur啦

利申 三大G字頭神科
可能我aim嘅野同你唔同啦

G-Law?

City GBus

Shitty=3大?
發覺中學真係好撚多呢啲自大撚
以為喺kongU温書=入撚咗kongU
又話自己aim幾多粒星幾多十分入咩科
係醒係勁嘅乜撚都唔洗講 考完你地咪知囉
樓主呢啲撚樣肯定係考前aim 三大 考後aim 八大 放榜aim 鯨大 恒管 開學入i大

其實可能佢真係好勁呢。。。
可能樓主aim入ivy league hku太易入無挑戰性

G-Law?

City GBus

Shitty=3大?

倒數。。。

電競男拔萃

Ivy League 定IVE league
戇鳩仔先會溫通頂去溫dse
大學生溫書另計
樓主好慘

p.s. hku
樓主幾時先出黎回應下你究竟aim d咩
大學溫書溫得多過DSE好多,但都未通頂

CG 3.2左右

樓主潛晒水
笑死,乜去港大溫書會勁啲架咩?
身邊人大多都係名校撚,未聽過有人溫書要溫咁耐
溫書講求效率,唔係地點同時長
當你考u,日日都係間房度睇綜藝節目煲劇,每日花4~5個鐘認真溫書,咪一樣入到心儀大學
不過真係唔知樓主aim咩咁巴閉,莫非係哈佛?

利申:大學全球排名top 10 神科
笑死,乜去港大溫書會勁啲架咩?
身邊人大多都係名校撚,未聽過有人溫書要溫咁耐
溫書講求效率,唔係地點同時長
當你考u,日日都係間房度睇綜藝節目煲劇,每日花4~5個鐘認真溫書,咪一樣入到心儀大學
不過真係唔知樓主aim咩咁巴閉,莫非係哈佛?

利申:大學全球排名top 10 神科

其實哈佛易入過香港啲神科。。
起碼冇計中文
誘惑都抵抗唔到學人講aim

利 三大畢業溫書從來唔出屋企, 屋企乜鳩機都有得打

巴打講得好

成日覺得屋企有房都要出去溫書既人真係好得閒
你出得去坐定得黎我都已經溫左一個section

又唔係既 始終係屋企會成日行黎行去 又會有野騷擾
又可能我aim既野同你aim既唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞