非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
智華你是旦同人講唔記得帶卡都有人帶你入
或者你係側面有啲位用隻手fing下倒轉開返

正解
我認識既 9A/10A 舊制
無一個係需要通宵去其他地方溫書
臨考前仲撩我打機
溫24個鐘書
戇尻尻
雖然樓主聽落比較串嘴
但有啲人真係鍾意夜晚溫,朝早瞓
我以前Year 1 - 5都係咁

出嚟做嘢要考專業試
朝早要返工就無得再咁做

如果樓主解釋清楚咪唔會俾人屌
aim 打卡俾人like
我 aim HKU. space

可能我aim既野同你aim既唔同

Aim狀元都唔會24小時溫啦

24小時,人唔笑,狗都吠啦
仲要串串貢咁話自己aim嘅野同人地唔同,好打極有限

點解問hku有冇地方溫書都會變到俾人屌

高登多憤青。。

你老母就高登啦 死撚開啦
可能我aim既野同你唔同啦
[quote] 認真答你
你去hku estate office (類似保安室既野)
同個當值保安講,你係中學生,想以外來學生身份借用hku設施
佢會抄低你身份證,然後借張Visitor Card比你,每日有效期8個鐘,可以日日都借
張卡入得到智華
[ /quote]
我唔會比人趕
可能我aim嘅野同op唔同
如果個底唔太差
一日認真溫6-8個鐘
溫三個月到
輕鬆入u啦
雖然佢係串d 又唔洗屌到佢深潛
btw 好人好姐洗唔洗突登搵24自修室溫書
如果真係aim三大神科
比d自律屋企溫咪得
根本你就係一個垃圾,你平時底好洗咩要溫咁耐?
你定力好洗咩要去其他地方溫書? 我同我d fd study leave 都有keep 住打機到最後咪又係入到U,要用24小時留係智華黎溫書先入到u 咪姐係廢
而家d hku 學生智華連位都冇得坐,比nds 霸撚住曬d 位,而家隨便比你d 仆街入去仲得了?
算啦 佢7夠嫁啦 放過佢啦
樓主aim MIT定Harvard
睇到句大學溫書有動力就知你炒硬

定性唔夠 貪圖虛名 tryhard

利申 讀到master就快畢業都未踏足過自修室
圖書館通常都係gap入去玩電話😅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞