非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
新年快樂
樓主學業進步
我係舊生
想問得張library card同graduate email
除左圖書館仲可以用邊度既電腦?
仲有港大邊度有usb 手指賣?

Centen Visitors' Centre好似有usb賣

以前唔係有個舖位賣手指harddisk之類既野咩宜家冇喇?

Su building電腦舖,但唔知有無開
電腦oval都有,但開機好春慢
樓主新年有冇去溫書呀?
收到風 樓主飛左去Cambridge溫書
留名睇樓主他日8科5**上鏡接受訪問屌柒連登仔

得ge真係屎都食

留名
留名睇樓主他日8科5**上鏡接受訪問屌柒連登仔

得ge真係屎都食

留名

未撚驚過
收到風 樓主飛左去Cambridge溫書

Cambridge護老院呀?
Dse係好大壓力會讀到個人short short地架啦大家放過樓主啦
樓主6科5*
我即刻幫樓主含撚奶屎眼
樓主6科5**
我即刻幫樓主含撚奶屎眼

其實咁先衰 溫左咁耐依家流出試卷背就得 曬哂之前溫書啲時間

其實難分真與假

啲留言睇到我愈黎愈難分

連登既精髓

我係舊生
想問得張library card同graduate email
除左圖書館仲可以用邊度既電腦?
仲有港大邊度有usb 手指賣?

aa個membership好似有visitor centre 9折,你可以上網望下,
無就去coop睇下有冇,但上次行好似唔覺有usb,其他濕鳩野就多
初三啦,樓主係邊?
初三啦,樓主係邊?

係咪去咗車公廟溫書?
笑到gapgap聲,考 dse 要通頂,好打有限啦

叔叔我考AL study leave時日日準時十點上床,咪又係2A1B入三大

可能我地aim既野唔同啦
push
唔好推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞