非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
推返上去先
通咩宵溫丫 正正常常咁溫咪算囉 要chur 入到大學先chur啦

利申 三大G字頭神科
可能我aim嘅野同你唔同啦

講得三大真係唔係Hku

Hku international business 都唔係最勁

資格論???
咪再推啦
咪再推啦

咪係
唔好推啊
仲有半年就放榜(?)
等緊樓主上電視
死開啦樓主,阻住hku d current 用facility
係hku 溫就入hku 咩 用下腦好冇
仲推緊呀?
仲推緊呀?

不了

仲推緊呀?

不了

唔好推啊。。。。
誘惑都抵抗唔到學人講aim

利 三大畢業溫書從來唔出屋企, 屋企乜鳩機都有得打

巴打講得好

成日覺得屋企有房都要出去溫書既人真係好得閒
你出得去坐定得黎我都已經溫左一個section

我真係要返學校圖書館/電腦室溫先溫到 一黎我冇自己房 二黎我真係冇乜自制能力 係屋企開住部電腦一定打機咁濟
不了

巴打講得好

我真係要返學校圖書館/電腦室溫先溫到 一黎我冇自己房 二黎我真係冇乜自制能力 係屋企開住部電腦一定打機咁濟

你可以出成世咩 練下啦

你可以出成世咩 練下啦

唔係人人都適合屋企溫
不過要去人地學校溫就真係一打
不嬲入智華都唔嘟卡 fing吓隻手用出口入

正解
btw
未見過有人講野咁撚串
留名睇下你有幾多料先
不嬲入智華都唔嘟卡 fing吓隻手用出口入

正解
btw
未見過有人講野咁撚串
留名睇下你有幾多料先

我見過
常識都冇讀乜都係死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞