非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
大家睇呢個post有冇發覺讀mphil個個俾樓豬寸都冇起槓屌翻佢,但係啲花生友就起勢咁屌,係要屌到佢無地自容咁。

所以話呢........

吹呀

原來你又係到
去hkcc啦,好似有地方開24小時
順便熟悉下環境

不了,應該去I大/毅進

我覺得樓豬應該去埋m記
順便熟悉下將來嘅工作環境

不了,應該去I大/毅進

我覺得樓豬應該去埋m記

賺取第一桶金後儘快與社會接軌

不了,應該去I大/毅進

我覺得樓豬應該去埋m記

大家睇呢個post有冇發覺讀mphil個個俾樓豬寸都冇起槓屌翻佢,但係啲花生友就起勢咁屌,係要屌到佢無地自容咁。

所以話呢........

吹呀

So?
不過真心佢講錯一句都落得咁既下場,真係有啲慘。。。。

我覺得樓豬應該去埋m記

第一桶炸雞就有佢份 OU佢都應該入唔到

咁嘅話題預左畀人恥笑啦 仲咁串

果陣係高登有條友叫江河好似aim ust唔知咩神科
之後仲好撚大口氣 然後比人撚狗咁撚喇
但江河最後好似係入到佢aim果科(唔肯定)
Btw樓主講下你aim邊科方便你8個月後推返上黎Binc

咁佢如果入到既話就冇咁柒既,至於樓主我就唔肯定
算啦放過佢啦

不知天高地厚嘅中學雞
唔係咁串 個post正常係有人認真回再沉
但佢咁撚臭串 抵撚死架喎
申請返張julac card 咩u圖書館都任你去啦
不過唔知你aim咩 所以唔知你有冇資格申請

不知天高地厚嘅中學雞

最慘係佢串完重唔知死繼續死撐,我本來想保佢,但係見到佢咁我都淆底唔敢幫
留名
留名

Hi 包皮

不知天高地厚嘅中學雞

最慘係佢串完重唔知死繼續死撐,我本來想保佢,但係見到佢咁我都淆底唔敢幫

仲要串正個mphil 真係好撚柒
想去智華溫通宵跟住第二朝番學
但係會唔會成日check學生證同比人趕

Chi wa 要學生證

順便幫樓豬問埋
用hku SPACE學生證入唔入得
根本去大學圖書館溫書就係on9所為
ust咁遠就唔洗講
cu main lib一係搭校巴一係行上山
近火車站既cc lib成日無位
hku唔多熟
識兩個人都識人借證之類,一個鍾意去hku溫,一個鍾意去cu
最後兩個都係讀asso
我係2013年其中一個狀元
每日都係溫6個鐘
唔知你aim咩要溫24

可唔可以講下有咩dse 心得
e.g.your time tables etc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞